Home > Sectoren > Vervoer > Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Trein, tram, bus of metro schoonmaken, openbaar vervoer met schoon resultaat

Reizigers binden zit in goede dienstregelingen, maar ook in de uitstraling en omgeving van uw vervoersbedrijf. Dagelijks reizen meer dan een miljoen mensen met het openbaar vervoer. Zij willen schone bus-, metro-, tram- en treinstations. Ook de vervoersmiddelen moeten schoon zijn. CSU heeft de kennis en ervaring om stations en vervoersmiddelen goed en scherp geprijsd te reinigen. Continuïteit van het proces is cruciaal. Reken daarom op een goede planning en flexibele, snelle benadering.

Schoonmakers bepalen mede de kwaliteitsbeleving van het openbaar vervoer. Waar er interactie is trainen wij onze medewerkers scherp in hospitality voor een optimale beleving van uw medewerkers, reizigers en bezoekers.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Corona heropstartplannen 

We denken graag tijdig met u mee voor het moment dat de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen een feit zijn. CSU denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

CSU ontwikkelde voor het openbaar vervoer (OV) twee Corona heropstartplannen; voor zowel OV Stations als ook voor OV Rijdend materieel. In het plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt CSU u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw medewerkers en reizigers er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. 

 


Download het heropstartplan voor Openbaar vervoer