Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Werken bij de Nationale ombudsman is een droom

De Nationale Ombudsman

Mooie klanten, mooi werk. Ja, dat heb je bij CSU. Soms zelfs zó mooi dat je als CSU’er bij opdrachtgevers gaat werken. Net als Kailash Sahatoe bij de Nationale Ombudsman nu doet. Goed gedaan, Kailash. Wij zijn allemaal trots op je!

Kailash Sahatoe kwam op zijn 17e in dienst bij CSU. Hij begon als schoonmaakmedewerker. “Ik had het meteen naar mijn zin. In mijn eerste jaren werkte ik op allerlei plekken. Van scholen tot kantoorpanden. En zelfs in de Johan Cruijff ArenA. Daar mocht ik dan op wedstrijddagen aan het werk: een droom die uitkwam! Later mocht ik van CSU een cursus ‘Leidinggeven’ volgen. Ik was klaar voor meer verantwoordelijkheid, dus pakte deze kans met beide handen aan. Na de cursus kwam de functie van locatiemanager op mijn pad.”

Dit team staat voor elkaar klaar 

Als locatiemanager is Kailash verantwoordelijk voor een schoon gebouw. “Met zes etages is het gebouw van de Nationale Ombudsman lekker overzichtelijk. Tot voor kort was CSU de schoonmaakpartner van de Nationale ombudsman. Iedere CSU-medewerker nam twee afdelingen op zich. En had iemand het op een afdeling erg druk? Dan hielpen we elkaar. Daardoor was de sfeer ook altijd erg fijn. Tijdens koffiemomentjes kletsen we lekker bij. En zat iemand even niet zo lekker in z’n vel? Dan luisterden we naar elkaar. Dit team stond echt altijd voor elkaar klaar.”

Bedankt, Kailash! 

Joest Kessen, districtsmanager bij CSU, is vol lof over Kailash: “Kailash kwam via zijn moeder bij ons in dienst en stelde zich meteen professioneel en flexibel op. Toen wij voor de Nationale ombudsman een servicemedewerker mochten leveren, dachten wij dan ook direct aan Kailash. Deze jongeman ontwikkelde zich in de afgelopen zes jaar enorm. Kailash is nu in dienst van de Nationale ombudsman en heeft daar een prachtige promotie gemaakt. Bedankt, Kailash!”