Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak Summa College terug naar CSU

Schoonmaak Summa College terug naar CSU

CSU heeft een Europese aanbesteding voor schoonmaak en onderhoud van 1105 leslokalen, 74 zogeheten sanitaire groepen en 87.587 vierkante meter vloer bij het Summa College in Eindhoven gewonnen. De samenwerking is voor drie jaar, met een optie tot verlenging van zeven maal één jaar.

Na 10 jaar is CSU weer terug van weg geweest. CSU is een schoonmaakspecialist met oog voor de klant en een goede werkgever die staat voor de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Als marktleider is CSU haar eigen dienstverlening continu aan het verbeteren om zodoende sneller, slimmer en schoner te werken.

CSU is blij dat ze weer terug is op de 26 locaties van het Summa College in Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Boxtel. CSU biedt studenten onder meer via stage de mogelijkheid werkervaring op te doen. Summa en CSU sluiten door een vergelijkbare cultuur goed op elkaar aan.

Ward Kolman, businessunit directeur CSU: “Vanuit alle gelederen van CSU klinkt het enthousiasme om samen te werken. Wij hebben de landelijke denktank (innovatie en ontwikkeling) gecombineerd met regionale en lokale slagkracht. De opstart is rustig verlopen in de vakantieperiode, we hadden de tijd om kennis te maken, ons thuis te voelen en staan in de startblokken om het verschil te maken.”

Arno Goedhart, directeur Summa College: “We hebben voor CSU gekozen omdat hun offerte partnerschap uitstraalde en zij een echte bijdrage kunnen leveren aan de Droom van Summa, ontwikkeling en (werk)geluk realiseren bijvoorbeeld door het aanbieden van stages, maar ook door schoonmaakmedewerkers bij ons op te leiden.”

Over Summa College

Het Summa College is met 26 scholen, circa 18.000 studenten en meer dan 300 opleidingen in verschillende leerwegen en op diverse niveaus de grootste instelling voor middelbaar beroepsonderwijs in Zuid-Nederland.

Foto is gemaakt door Lonneke Buijs, student Fotografie, SintLucas 

Van links naar rechts:
Wouter Brecheisen (Summa), Sjoerd Derks (CSU), Jan van Teeffelen (Summa), Rianne van der Heiden (CSU), Arno Goedhart (Summa)

Onderste rij van links naar rechts:
Ward Kolman (CSU), Leonie Willems (Summa), Diana de Bruin (Summa), Kevin van Lin (CSU), Marjolein Dreef (CSU)