Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Beyond Eyes in RTLZ Doe Maar Duurzaam

De visie van Beyond Eyes op het nieuwe werken en een duurzame inzetbaarheid van gebouwen? We vertelden het in het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ.

Het nieuwe werken heeft de functie van het kantoor compleet veranderd. Waar voorheen de focus lag op ‘effectief werken’ ligt nu de nadruk op ‘elkaar kunnen ontmoeten’. Dit vraagt in veel gevallen om een andere invulling en indeling van bestaande werkomgevingen. Steeds meer organisaties zijn daarom voor nu, maar ook voor de nabije toekomst op zoek naar een veilige, gezonde en duurzame manier om het nieuwe werken mogelijk te maken.

Door in te zetten op slim gebouwbeheer kan dit gerealiseerd worden. Beyond Eyes faciliteert slim gebouwbeheer vanuit een integrale bundeling van slimme diensten op het gebied van bezetting en benutting, vitaliteit, energie en schoonmaak die worden ondersteund door technologie en specialisten. Beyond Eyes is een uniek samenwerkingsverband dat bestaat uit een ecosysteem met diverse partners die elk expert zijn op een eigen gebied. Zo kunnen wij samen met onze partners jouw doelstellingen realiseren.

“Iedereen heeft recht op een veilige, gezonde en efficiënte werkomgeving.”

De dynamiek van elk gebouw wordt inzichtelijk gemaakt met slim gebouwbeheer. Dit inzicht maakt het mogelijk om gebouwen zo in te richten dat deze passen bij de activiteiten die in gebouwen plaatsvinden. Tevens biedt het monitoren van het gebruik van het gebouw de mogelijkheid om mee te kunnen veranderen met toekomstige wensen, behoeften en activiteiten binnen het gebouw. Zo faciliteert Beyond Eyes een duurzame inzetbaarheid van gebouwen.

Benieuwd naar de gehele uitzending op RTLZ? Je vindt de video hier.