Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kim van de Laarschot naar finale Golden Service Award

Kim van de Laarschot naar Finale Golden Service Award

De jury van de Golden Service Awards heeft de twaalf finalisten bekendgemaakt. Trots zijn wij op onze collega Kim van de Laarschot, zij staat namelijk in de finale voor de titel Leidinggevende van het Jaar 2022. Eind november wordt bekend wie de winnaar is. 

Golden Service Awards-jury gaat op werkbezoek

De juryleden hebben nu de finalisten gekozen. Na deze ronde bezoeken de juryleden alle genomineerden. Elke kandidaat kan op een bezoek van twee juryleden rekenen. Eind november worden de vier prijzen uitgereikt. Niet alleen de Leidinggevende van het Jaar, maar ook het Schoonmaakteam, de Schoonmaker én de Glazenwasser van het Jaar worden dan gekroond. 

Hartverwarmende inschrijvingen

Op basis van diverse criteria werden de kandidaten beoordeeld, waarna de jury drie finalisten per categorie selecteerde om door te gaan. Dat betekent niet dat de afgevallen kandidaten niet goed waren, benadrukt de jury. Integendeel. “Uit de vele en hartverwarmende inschrijvingen blijkt dat er veel toppers in de schoonmaakbranche rondlopen. Ze zijn echt het gezicht van ons vak en we mogen terecht trots zijn op hen.”  

Over Kim

Kim is een hele warme persoonlijkheid, een doorzetter en ze heeft een enorme inzet. Ze heeft oprechte aandacht voor haar medewerkers, cliënten en contactpersonen. Ze komt haar afspraken altijd na en wordt door iedereen op handen gedragen. Zowel door collega’s, medewerkers, leidinggevende en contactpersonen van haar klanten. Kim is altijd vrolijk en heel flexibel. Je kunt haar dag en nacht bellen en ze staat altijd paraat om te helpen. Niets is voor haar te veel. Medewerkers gaan voor haar door het vuur.

Kim krijgt het voor elkaar met haar geweldige gevoel voor humor, haar taken waar te maken en kan met iedereen een goed gesprek voeren. Klachten oppakken, lastige gesprekken voeren, het maakt haar niks uit. Ze weet de sfeer erin te brengen en te houden.

Kortom, ze is een geweldige leidinggevende voor CSU met heel veel capaciteiten.

Over de Golden Service Awards

De Golden Service Awards hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Kijk voor meer informatie over de Golden Service Awards op www.goldenserviceawards.nl