Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Ismail Amrani: Van Schoonmaakmedewerker tot Backend-Developer

Ismail Amrani is een bewijs van de onvermoede talenten die kunnen schuilen in ieder individu. Hij begon als schoonmaakmedewerker bij CSU, op de klantlocatie St.Lucas in Eindhoven. Niemand wist dat hij veel van techniek wist. In Marokko leerde hij voor software ontwikkelaar, maar in Nederland werden zijn diploma’s niet erkend, waardoor hij zijn vaardigheden niet kon benutten in zijn nieuwe thuisland.

Marieke Hartman zag Ismail’s ICT-talent tijdens de CSU MeewerkWeek. Tijdens deze week werken directie, management en kantoorpersoneel van CSU mee op de werkvloer. Waarna Marieke zorgde voor een gesprek tussen Ismail en Ben Helleman, Manager ICT Change, en Tulay Bulut, rayonmanager. Vanuit hier kreeg Ismail een stage bij ICT op het hoofdkantoor in Uden, naast zijn schoonmaakwerk. Hier had hij de kans om te laten zien wat hij in huis had.

“Ik kon het niet geloven toen ik hoorde dat ik stage mocht lopen. Dit was altijd mijn droom. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt.”

Ismail Amrani

Ismail werkte tijdens deze stage hard aan een opdracht en na 16 weken was hij klaar. Zijn goede werk werd beloond met een vast contract en Ismail mag en opleiding volgen voor een wereldwijd erkend certificaat.

Ben Helleman vult aan: “Ik ben trots dat we Ismail deze kans kunnen geven. Het is mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkelt binnen ons bedrijf. We willen hiermee dan ook iedereen aanmoedigen dit te doen!”

Van Schoonmaakmedewerker tot Backend-Developer