Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Een educatieve logeerpartij voor jouw leerlingen met Prins Darin!

Een educatieve logeerpartij voor jouw leerlingen met Prins Darin

Prins Darin, een bijzondere gids voor een schonere wereld, was uit logeren op basisschool De Triangel in Den Haag. Met zijn moderne verschijning helpt de prins om leerlingen van basisscholen spelenderwijs bewust te maken van het belang van een schone omgeving. Dat doet hij door de kinderen te leren om afval op te ruimen en te scheiden, in de vorm van zijn eigen hologram (incl. instructie) en een doe- en leesboekje voor de kinderen.

Juf Sonja Scheffers-Mahdaoui: “Het hologram is duidelijk in gebruik en hebben we twee keer met de kinderen afgespeeld. Ze vonden het super, heel leuk en te kort! Prins Darin heeft een duidelijke boodschap voor de kinderen hoe je de wereld samen met elkaar schoon kunt houden. Ook het doe-boekje vonden we leuk en leerzaam. De toverketting als beloning maakt het voor de kinderen helemaal af. En ik zou andere scholen zeker aanraden om ook Prins Darin op bezoek te vragen.”

Met Prins Darin draagt CSU op een moderne manier bij aan lesmateriaal op het thema duurzaamheid. Meer info of Prins Darin bij jou op school? Klik hier of neem contact op met CSU Branchemanager Onderwijs Marjolein Dreef via 06-30331650 / onderwijs@csu.nl.

Prins Darin