Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU nieuwe partner van Excite Hotels; juist nu keuze voor samenwerking

csu-nieuwe-partner-van-excite-hotels-juist-nu-keuze-voor-samenwerking

CSU start dit najaar als housekeeping partner van Excite Hotels voor de small luxury design hotels; Le Marin en Le Petit Marin in Rotterdam. In het 3-jarige partnership zorgt CSU voor schone hotelkamers, algemene ruimten, de linnenlogistiek en ultieme gastbeleving. Excite Hotels selecteerde CSU vanwege de flexibele en professionele werkwijze, die resulteert in een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Iedere gast voelt zich thuis bij Excite Hotels

CSU en Excite Hotels gaan met deze samenwerking voor de ultieme gastbeleving. Albert Kreeft, Eigenaar Excite Hotels: “Wij kijken ernaar uit om samen te werken met een solide partner met expertise op het gebied van schoonmaak, hygiëne én beleving. We streven er samen naar om onze hotels te laten sprankelen voor onze gasten.” Op beide locaties laten de partners niets aan het toeval over. Van de speciaal ontworpen elementen en stijlvolle inrichting, tot aan een housekeeping team, bestaande uit gemotiveerde en deskundige vakmensen die zorg dragen voor continuïteit en kwaliteit.

Juist nu kiezen voor een nieuwe samenwerking

Het gastheerschap van CSU geeft schoonmaak een gezicht. Persoonlijke schoonmaak met een glimlach. Met een portfolio van gespecialiseerde hoteldistricten, sluit dit aan bij de wensen van Excite Hotels. Robert Goudappel, Businessunit Directeur CSU: “Excite Hotels zoekt een betrouwbare partner die meedenkt, en een schoonmaakteam dat volledig onderdeel is van het hotel en de schoonmaak op een hoog niveau weet te houden. Rotterdam is de laatste jaren gegroeid als trekpleister voor zowel de leisure- als de zakelijke gast. Nieuwe hotels en concepten zoals Excite Hotels spelen hier graag op in en hebben daarbij een professionele housekeeping partner nodig zoals CSU.”