Home > Nieuws > CSU naar hoogste trede Prestatieladder Sociaal Ondernemen

CSU naar hoogste trede Prestatieladder Sociaal Ondernemen

Maandag 27 November 2017

CSU bereikte de hoogste trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Met ingang van 1 september is de derde trede van het keurmerk toegekend. Het keurmerk is gereserveerd voor bedrijven die koploper zijn in het bieden van werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Met het PSO-keurmerk van TNO maakt CSU zichtbaar wat haar bijdrage is aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. ‘Dit is een onderwerp dat binnen CSU al geruime tijd hoog op de agenda staat. Het is verankerd in een visie, beleid en doelstellingen. Daarom zijn we heel blij dat we nu met de hoogste PSO-trede de erkenning krijgen voor onze inspanningen’, zegt Suzan Stadhouders, lid van de Raad van Bestuur van CSU.

Actief sturen
CSU - sinds 1 september 2015 al gecertificeerd voor trede 2 - stuurde de afgelopen twee jaar actief op sociaal ondernemen waardoor het aantal mensen uit kwetsbare doelgroepen sterk is toegenomen. Tevens is de begeleiding van deze medewerkers verder geprofessionaliseerd. In de branche is CSU een van de twee grotere schoonmaakbedrijven op trede 3 die landelijke gecertificeerd zijn voor de gehele organisatie. Daarnaast kan het CSU-certificaat ook voor opdrachtgevers van nut zijn: de PSO-certificering is overdraagbaar in de keten.

Meer informatie:
www.pso-nederland.nl

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.