Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU Innovatie Boost 2023: hét facility event voor innovatie & inspiratie

CSU Innovatie Boost 2023 hét facility event voor innovatie & inspiratie – 1700×400

Na het succes van de afgelopen edities van de online CSU Innovatie Boost, gidsen we je opnieuw een week lang online door het snel veranderende facilitaire werkveld. Schrijf je gratis in voor de online sessies waar jij meer over wil weten!

Met welke slimme oplossingen ben jij geholpen om een veilige, duurzame én leuke werkomgeving te creëren? En wat zijn de duurzame impactmakers en de FM trends van 2023? Dit alles komt aan bod tijdens de CSU Innovatie Boost van 6 tot en met 10 februari 2023. Mis het niet en laat je inspireren tijdens hét online facility event voor innovatieve, eigentijdse oplossingen en inzichten.

Praktische inzichten en oplossingen voor jou

De ontwikkelingen in de facilitaire branche gaan razendsnel! Hybride werken en ander gebruik van de kantoorruimte, krapte op de arbeidsmarkt, digitalisering en de focus op duurzaamheid zijn aanjagers van verandering. De veranderende kijk op duurzaam gebouwgebruik, beschikbaarheid van personeel en hybride workplace management leiden tot nieuwe uitdagingen in jouw vak.

Laat je inspireren door meer dan 20 interactieve sessies

We durven wel te stellen dat je deze week niet mag missen. Kies jouw maatwerkprogramma uit meer dan 20 interactieve sessies van tientallen toonaangevende sprekers en organisaties. Diverse professionals uit de facilitaire wereld aan klant- partners- en leverancierszijde brengen jou de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom innovatie en een duurzame arbeidsmarkt & samenleving.

Leren en samen innoveren

We trappen de week af met een aangescherpte CSU identiteit, over onze ambitie en hoe we die graag samen met jou verder vorm geven. Door samen te blijven innoveren en experimenteren om het potentieel van FM verder te benutten. Je ontvangt praktische inzichten en tips voor vandaag en morgen met sessies en Keynotes.

Keynotes met o.a.:

• Maria van der Heijden, Directeur MVO Nederland over hun missie dat in 2025 minimaal 20% van de economie klimaatneutraal, circulair en inclusief is.
• Arjan Postma, Founder van de Futures Academy, neemt je mee om door de lens van een gedragsontwerper naar de (facilitaire) toekomst te kijken.
• Paul Iske, over de leer van briljante mislukkingen en onverwachte ontwikkelingen.
• Jeroen van Hoof, CEO Koninklijke Jaarbeurs, vertelt over hun bekroonde stappen in verduurzaming.
• Klaas Dijkhoff over hoe je anderen kunt beïnvloeden de juiste keuzes en beslissingen te nemen.

Nog meer inspirerende sessie zoals:

• De trends en resultaten van het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2023.
• Datagestuurd FM; hoe is nieuwe data slim voor jou inzetbaar en hoe voegen nieuwe technologieën waarde toe aan FM?
• Smart Work Xperiences: over een nieuwe hydride en duurzame werkomgeving.
• Aanbestedingstrends en tips van Suzanne Brackmann.
• De wapens voor een inclusieve arbeidsmarkt. Marjolein ten Hoonte neemt je mee in hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen in de weg staat.
• Branchesessies in onder andere zorg, onderwijs en kantoren over dé onderwerpen van vandaag en morgen.
• Jeroen van Hoof, CEO Koninklijke Jaarbeurs, vertelt over hune bekroonde stappen in verduurzaming.

Schrijf je kosteloos in en maak een persoonlijke programma

Vele inzichten over de veranderingen in het facilitaire werkveld komen aan bod. Voor het volledige programma ga naar www.CSU-innovatieboost.nl. Registreer je en stel vervolgens je persoonlijke programma samen. Deelname is voor jou kosteloos, omdat wij er in geloven dat je vernieuwen samen doet met gewaardeerde relaties.