Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Geurbeleving

Een hygiënisch en fris kantoor biedt niet alleen voordelen als meer productiviteit en optimaal werkgeluk voor uw medewerkers. Ook geeft u met een opgeruimde bedrijfsruimte een uitstekend visitekaartje af aan bezoekers, gasten en cliënten. Wist u dat 75 procent van alle emoties van de mens worden beïnvloed door geur? Bij bezoekers valt de geur van uw bedrijfspand dan ook als eerste op bij binnenkomst. Geurbeleving vormt daarom een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van CSU. Vraag direct meer informatie aan over geurbeleving of ontvang een offerte op maat.

CSU verzorgt de perfecte geurbeleving

Een aangename geur geeft uw personeel en bezoekers een welkom gevoel. Daarom nemen steeds meer ondernemingen de geurbeleving op als een deel van hun hospitality aanpak. Een ruimte kan keurig netjes zijn schoongemaakt; als er een nare geur hangt, heeft dit een negatieve impact op uw bedrijf. Veelal denken bezoekers dat er bij een vervelende geur onvoldoende aandacht wordt besteed aan de schoonmaak, terwijl dat niet het geval hoeft te zijn. CSU stuurt dan ook aan op geurbeleving, luchthygiënesystemen en ontgeuringstechnieken.

De beste geurbeleving in uw kantoor

CSU biedt twee innovatieve technieken voor de ideale geurbeleving in uw kantoor of bedrijfspand. Maak bijvoorbeeld gebruik van DecoScent. Deze geurvaas combineert een decoratieve, luxueuze vaas met een aangename geur. De vazen zijn zeer geschikt voor bedrijfspanden met een grote entree of bedrijven met veel bezoekers, zoals hotels, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Verder is de geurinstallatie Sense een aanrader. Met dit systeem verhoogt u de geurbeleving in iedere ruimte aanzienlijk. U kunt de geur per gelegenheid of seizoen wijzigen, of door middel van een app de intensiteit ervan aanpassen.

Direct een offerte aanvragen over geurbeleving

Bent u op zoek naar de ideale geurbeleving in uw bedrijfspand? CSU is dan uw ideale partner. Wij adviseren u graag over de schoonmaak en optimale geur binnen uw werkomgeving. Vraag meteen een offerte aan voor een persoonlijk advies.

hogeschool-4-x

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.