Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Tapijt schoonmaken

Een schone en frisse werkomgeving is van groot belang voor je bedrijf. Niet alleen voor je medewerkers zorgt een hygiënische vloer voor meer productiviteit, een opgeruimde geest en een betere werksfeer. Ook is het tapijt jouw visitekaartje. Je krijgt immers maar één kans om een eerste indruk te maken op je cliënten, gasten en bezoekers. Het eerste dat zij zien, is de entree en het daarbij behorende tapijt. Bij CSU weten we daarom als geen ander hoe belangrijk het tapijt schoonmaken is. Onze schoonmakers zijn klantgericht, alert en gericht op innovatieve technieken. Wil jij meer weten over jouw tapijt laten reinigen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies of vraag meteen een op maat gemaakte offerte aan.

Voordelen van professioneel tapijt schoonmaken

Regelmatig professioneel het tapijt schoonmaken helpt je genieten van een aantal belangrijke voordelen.

  • Allereerst zorgt een frequente tapijtreiniging ervoor dat looppaden en vlekken minder snel opvallen. Zeker in de kantoortuinen, waarover veel bedrijfspanden tegenwoordig beschikken, raakt het tapijt eerder vuil.
  • Door het tapijt regelmatig schoon te maken blijft de vloerbedekking representatief.
  • Daarnaast zorgt een gedegen schoonmaakplan op maat ervoor dat je vloerbedekking langer in een goede staat blijft. De regelmatige tapijtreiniging zorgt ervoor dat je minder snel een forse investering hoeft te doen om het tapijt te vervangen.
  • Ook zorgt het tapijt schoonmaken ervoor dat er een optimaal binnenklimaat ontstaat. De luchtkwaliteit in het kantoor verbetert, waardoor de arbeidsproductiviteit stijgt. Er vindt minder ziekteverzuim plaats en je medewerkers voelen zich beter.

Vraag een offerte aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt? Dat het tapijt schoonmaken met de nieuwste technieken uitvoert? CSU is in dat geval je partner. Aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek om een schoonmaakplan op maat voor je tapijt op te stellen. Vraag meteen een op maat gemaakte offerte voor de tapijtreiniging van jouw kantoor aan.

schoonmaak_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.