Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaaksysteem

Jij weet als geen ander dat het beeld wat jouw klanten van je hebben, voor een groot deel bepaald wordt door de uitstraling van je bedrijfspand. Ook je werknemers zullen hun waardering voor een schone werkplek uiten door een hogere productiviteit. Jij zoekt dan ook een professioneel schoonmaakbedrijf met een innovatief schoonmaaksysteem. Daarvoor ben je bij CSU aan het juiste adres. CSU maakt jouw bedrijf van A tot Z schoon. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een innovatief schoonmaaksysteem voor de vloer en ramen

We komen bij je langs om met je te bespreken waar jouw wensen liggen. Jij bepaalt hierbij wat er moet gebeuren en wij geven aan wat wij daarin voor je kunnen betekenen. Wij beoordelen per situatie welke middelen en materialen we nodig hebben. Zo werken we standaard met een vooruitstrevend schoonmaaksysteem voor de ramen en vloeren. CSU is Scherper, Slimmer, Schoner.

Een schoonmaaksysteem voor het dagelijks en periodieke onderhoud

We werken standaard met het beste schoonmaaksysteem. Hierbij helpen we je uiteraard met de dagelijkse schoonmaak, bijvoorbeeld het schoonmaken van kantoren en sanitair. Ook periodiek onderhoud zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging doen we graag voor je. We hebben vestigingen door heel het land en daarom maakt CSU in heel Nederland schoon.

Een schoonmaaksysteem inzetten? Vraag direct een offerte aan

Wil jij ook jouw bedrijfspand laten schoonmaken met behulp van een innovatief schoonmaaksysteem? We komen graag bij je langs om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij niet alleen aan wat er schoongemaakt moet worden, maar ook met welke frequentie. Neem contact met ons op voor een afspraak. Op basis van wat we met je bespreken, stellen we een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte voor je op.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.