Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaaksysteem

U weet als geen ander dat het beeld wat uw klanten van u hebben, voor een groot deel bepaald wordt door de uitstraling van uw bedrijfspand. Ook uw werknemers zullen hun waardering voor een schone werkplek uiten door een hogere productiviteit. U zoekt dan ook een professioneel schoonmaakbedrijf met een innovatief schoonmaaksysteem. Daarvoor bent u bij CSU aan het juiste adres. CSU maakt uw bedrijf van A tot Z schoon. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een innovatief schoonmaaksysteem voor de vloer en ramen

We komen bij u langs om met u te bespreken waar uw wensen liggen. U bepaalt hierbij wat er moet gebeuren en wij geven aan wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij beoordelen per situatie welke middelen en materialen we nodig hebben. Zo werken we standaard met een vooruitstrevend schoonmaaksysteem voor de ramen en vloeren. CSU is scherp op schoon.

Een schoonmaaksysteem voor het dagelijks en periodieke onderhoud

We werken standaard met het beste schoonmaaksysteem. Hierbij helpen we u uiteraard met de dagelijkse schoonmaak, bijvoorbeeld het schoonmaken van kantoren en sanitair. Ook periodiek onderhoud zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging doen we graag voor u. We hebben vestigingen door heel het land en daarom maakt CSU in heel Nederland schoon.

Een schoonmaaksysteem inzetten? Vraag direct een offerte aan

Wilt u ook uw bedrijfspand laten schoonmaken met behulp van een innovatief schoonmaaksysteem? We komen graag bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Denkt u hierbij niet alleen aan wat er schoongemaakt moet worden, maar ook met welke frequentie. Neem contact met ons op voor een afspraak. Op basis van wat we met u bespreken, stellen we een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte voor u op.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.