Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakservice

Schoonmaakservice

Jij zoekt een bedrijf dat scherp is op zijn dienstverlening. Dat vooruitstrevend, klantgericht en alert werkt aan een schone werkomgeving op de optimale manier. Dat scherp luistert naar jouw persoonlijke wensen en je professioneel ontzorgt met betrokken maatwerk tegen scherpe prijzen. Steeds meer organisaties maken gebruik van onze schoonmaakservice. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk schoonmaakadvies op maat of vraag direct een offerte aan.

CSU: meer dan een schoonmaakservice alleen

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Met vestigingen verspreid over het hele land verlenen onze schoonmakers de perfecte schoonmaakservice op maat. Van zorginstellingen tot hotels, van schoolgebouwen tot horecagelegenheden; onze schoonmakers weten voor ieder schoonmaakproject de juiste oplossing te vinden. Samen met jou gaan wij in gesprek over je persoonlijke wensen. In combinatie met onze expertise creëren we een schoonmaakplan op maat. De schoonmaakfrequentie en de ideale manier van werken stellen we hierbij vast. Het gaat daarbij niet alleen om de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, maar ook om de periodieke schoonmaak.


Schoonmaakservice op maat

Met ons motto “Scherper, Slimmer, Schoner” zorgen onze schoonmakers dat jouw bedrijfspand, zorginstelling of horecapand hygiënisch schoon wordt. Dit is niet alleen belangrijk voor je medewerkers, ook voor je cliënten en gasten geeft het pand het juiste visitekaartje af. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, graffiti-reiniging, industriële reiniging en gevelreiniging. Wij werken hierbij klantgericht, doeltreffend en gefocust op innovatie. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag over de diverse mogelijkheden.


Vraag direct een offerte aan

Zoek jij een schoonmaakservice die met je meedenkt? Een professioneel schoonmaakbedrijf dat de beste methode gebruikt om je kantoor of bedrijfspand volledig schoon te maken? CSU is in dat geval jouw partner. Aangezien geen enkele locatie hetzelfde is en geen ondernemer gelijk is, gaan wij graag een persoonlijk gesprek aan om jouw wensen en verwachtingen helder te krijgen. Vraag meteen een op maat gemaakte offerte aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.