Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak corona

Het belang van schoonmaak is door corona wellicht nog duidelijker geworden. Bij de overdracht van corona spelen verontreinigde oppervlakken en objecten een belangrijke rol, waardoor tijdens corona schoonmaak zeer belangrijk is. Als een personeelslid immers eerst een besmet object en vervolgens zijn mond, neus of gezicht aanraakt, is de kans op een corona besmetting reëel. CSU beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van schoonmaak tijdens corona. Vraag direct een offerte bij ons aan, zodat wij je een idee kunnen geven van de schoonmaak van een kantoor tegen corona kosten.

CSU levert schoonmaak tegen corona op maat

Gezien de snelheid waarmee de pandemie van het coronavirus zich over de wereld verspreidt, is binnen de schoonmaakbranche corona prioriteit nummer 1. CSU is dan ook op de hoogte van de laatste innovatieve technieken voor een brandschoon kantoor, ook voor de schoonmaak van een kantoor tijdens corona of bij de schoonmaak tegen corona van een kinderdagverblijf. In een schoonmaakplan op maat zorgen wij vervolgens dat de schoonmaak tegen corona van het kinderdagverblijf, de horecazaak of de zorginstelling volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Schoonmaak tegen corona met hart voor jouw zaak

Dankzij onze alertheid, klantgerichtheid en persoonlijke aanpak, vormt CSU al jarenlang een begrip op het gebied van reiniging. Wij zetten onze expertise dan ook graag in om het belang van schoonmaak in de corona-tijd aan te stippen. Gedurende de schoonmaak tegen corona maken wij jouw kantoorpand extra goed schoon, om het risico op verspreiding te voorkomen. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn:

• Desinfecteren en reinigen van oppervlakken in gemeenschappelijke ruimtes
• Tafels, stoelen, bureaus en andere meubels desinfecteren
• Alle lichtschakelaars, handgrepen, toiletten en gootstenen met desinfectiemiddel ontsmetten
• Alle deuren, inclusief deurklinken, desinfecteren

Vraag nu een offerte aan

Zoek jij een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak tegen corona? CSU is in dat geval je ideale partner. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk gesprek over schoonmaak in corona-tijd.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.