Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Chemische industrie schoonmaak

Bij schoonmaak in de chemische industrie staan veiligheid en procesborging voorop. U bent al bekend met regels en protocollen waar de medewerkers zich aan moeten houden en waar uw pand aan moet voldoen. Bij chemische industrie schoonmaak is specialistische reiniging nodig. Dit besteed u niet zomaar aan een schoonmaakbedrijf uit. U wilt een samenwerking aangaan met een schoonmaakbedrijf met ervaring en een professionele aanpak. Naast dat CSU ruim 50 jaar ervaring heeft, zijn wij ook de nummer 1 in schoonmaak waarvoor we als bekroning vorig jaar de Koning Willem I Prijs in ontvangst mochten nemen. Wat zegt dat over wat u van ons kunt verwachten? U kunt uitgaan van schoonmaakmedewerkers die goed zijn opgeleid en beschikken over ruime kennis en ervaring.

Uw fabrieksruimte schoon dankzij een industrieel schoonmaker

Bij de schoonmaak chemische fabriek is niet alleen efficiëntie en veiligheid van belang. Hoe moeten uw medewerkers hun werkzaamheden goed uitvoeren wanneer uw fabrieksruimte niet hygiënisch onderhouden wordt? Daar kunt u nu iets aan veranderen! Onze industrieel schoonmakers voeren chemische industrie schoonmaak uit met oog voor detail. Hierbij slaan ze vaak vergeten plekken als plafonds, afvoer en de ruimtes achter de machines niet over. U bent hier in de lead. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat u wilt laten doen door onze industrieel schoonmakers. Bij schoonmaak chemische fabriek kunt u denken aan hulp met de reiniging van onder andere installaties, systemen, tanks en leidingen. Onze industrieel schoonmakers gebruiken professionele reinigingstechnieken als; zandstralen, reinigen onder hoge druk, stoomreinigen en handmatig schoonmaakwerk. Al overtuigd? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor chemische industrie schoonmaak.

Waarom kiezen voor reiniging chemische fabriek?

Bij chemische fabrieksruimtes is het van belang dat er op een specialistische manier met kennis en ervaring wordt schoongemaakt. Want wist u dat in fabrieksruimtes een verhoogde kans is op vuilophoping? Een schoonmaker zonder specialistische ervaring kan dit vaak niet zomaar even verwijderen. Bij het schoonmaken van uw chemische fabriek wilt u kunnen bouwen op een professioneel bedrijf. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. We zijn graag uw partner voor een efficiënt en bovenal hygiënisch resultaat. Waarom hiervan wakker liggen, als wij u hier volledig in kunnen ontzorgen?

Op zoek naar een partner bij schoonmaken chemische fabriek? Vraag een offerte aan

CSU is scherp op schoon. Wat kunt u hiervan verwachten? CSU ontzorgt u bij chemische industrie schoonmaak zodat u uw eigen personeel kunt ontzorgen. Wij leveren een aanpak op maat. Hierbij kijken we naar uw bedrijfspand, de ruimtes, machines en hoe we deze het beste tussen uw werkzaamheden door periodiek schoonmaken. Dit alles volgens de actuele normen met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en milieu, zodat uw bedrijf aan de certificering voldoet. In een persoonlijk gesprek lichten we ook toe bij welke andere schoonmaakwerkzaamheden wij u mogelijk nog meer kunnen ontzorgen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor chemische industrie schoonmaak.

industriele-reiniging-schoonmaak

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.