Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Chemische industrie schoonmaak

Bij schoonmaak in de chemische industrie staan veiligheid en procesborging voorop. Je bent al bekend met regels en protocollen waar de medewerkers zich aan moeten houden en waar jouw pand aan moet voldoen. Bij chemische industrie schoonmaak is specialistische reiniging nodig. Dit besteed je niet zomaar aan een schoonmaakbedrijf uit. Je wilt een samenwerking aangaan met een schoonmaakbedrijf met ervaring en een professionele aanpak. Naast dat CSU ruim 50 jaar ervaring heeft, zijn wij ook de nummer 1 in schoonmaak waarvoor we als bekroning vorig jaar de Koning Willem I Prijs in ontvangst mochten nemen. Wat zegt dat over wat je van ons kunt verwachten? Je kunt uitgaan van schoonmaakmedewerkers die goed zijn opgeleid en beschikken over ruime kennis en ervaring.

Jouw fabrieksruimte schoon dankzij een industrieel schoonmaker

Bij de schoonmaak chemische fabriek is niet alleen efficiëntie en veiligheid van belang. Hoe moeten jouw medewerkers hun werkzaamheden goed uitvoeren wanneer je fabrieksruimte niet hygiënisch onderhouden wordt? Daar kun je nu iets aan veranderen! Onze industrieel schoonmakers voeren chemische industrie schoonmaak uit met oog voor detail. Hierbij slaan ze vaak vergeten plekken als plafonds, afvoer en de ruimtes achter de machines niet over. Jij bent hier in de lead. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat je wilt laten doen door onze industrieel schoonmakers. Bij schoonmaak chemische fabriek kun je denken aan hulp met de reiniging van onder andere installaties, systemen, tanks en leidingen. Onze industrieel schoonmakers gebruiken professionele reinigingstechnieken als; zandstralen, reinigen onder hoge druk, stoomreinigen en handmatig schoonmaakwerk. Al overtuigd? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor chemische industrie schoonmaak.

Waarom kiezen voor reiniging chemische fabriek?

Bij chemische fabrieksruimtes is het van belang dat er op een specialistische manier met kennis en ervaring wordt schoongemaakt. Want wist je dat in fabrieksruimtes een verhoogde kans is op vuilophoping? Een schoonmaker zonder specialistische ervaring kan dit vaak niet zomaar even verwijderen. Bij het schoonmaken van jouw chemische fabriek wil je kunnen bouwen op een professioneel bedrijf. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. We zijn graag jouw partner voor een efficiënt en bovenal hygiënisch resultaat. Waarom hiervan wakker liggen, als wij je hier volledig in kunnen ontzorgen?

Op zoek naar een partner bij schoonmaken chemische fabriek? Vraag een offerte aan

CSU is Scherper, Slimmer, Schoner. Wat kun je hiervan verwachten? CSU ontzorgt je bij chemische industrie schoonmaak zodat je jouw eigen personeel kunt ontzorgen. Wij leveren een aanpak op maat. Hierbij kijken we naar jouw bedrijfspand, de ruimtes, machines en hoe we deze het beste tussen je werkzaamheden door periodiek schoonmaken. Dit alles volgens de actuele normen met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en milieu, zodat jouw bedrijf aan de certificering voldoet. In een persoonlijk gesprek lichten we ook toe bij welke andere schoonmaakwerkzaamheden wij je mogelijk nog meer kunnen ontzorgen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor chemische industrie schoonmaak.

industriele-reiniging-schoonmaak

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.