Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hogedrukreiniging

Voor veel soorten vuil volstaat de reiniging van het oppervlak met de juiste schoonmaakmiddelen en een doek of borstel. In andere gevallen is er sprake van een hardnekkige vervuiling die lastig te verwijderen is. In dat geval is hogedrukreiniging noodzakelijk. De toepassing van hoge druk reiniging in het bedrijfsleven is zeer divers. Uitstekende kennis van zaken is echter cruciaal om de ondergrond niet te beschadigen. CSU ontzorgt u graag op het gebied van schoonmaak. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan of ontvang direct een offerte op maat.

Hogedrukreiniging bedrijven

Een schoon en hygiënisch kantoor is niet alleen belangrijk voor de productiviteit en het werkgeluk van uw personeel. Ook straalt uw kantoor professionaliteit uit naar (potentiële) klanten, bezoekers en zakenrelaties. Hierbij gaat het niet alleen om de binnenkant van uw bedrijfspand, maar ook om de buitenkant. Denk hierbij aan de gevel, de entree, de stoep, de parkeerplaatsen, de parkeergarage en de complete bestrating. Laat uw bedrijf dan ook geregeld met een hogedrukreiniger opknappen. In een persoonlijk gesprek met onze schoonmakers stellen we een plan van aanpak samen om middels een hogedrukreiniger uw pand naar uw persoonlijke wensen schoon te maken. Onkruid, mos en ander vuil zijn hiermee verleden tijd.

Hogedrukreiniging van de gevel en meer

Naast hogedrukreiniging van bijvoorbeeld uw gevel is CSU in diverse andere vormen van reiniging dé specialist. We verzorgen naast reguliere schoonmaak ook graag uw periodiek onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan computerreiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud of dieptereiniging. Met goed opgeleid personeel en op innovatie gerichte schoonmaakmachines maken wij dagelijks schoon in duizenden instellingen, bedrijven en overheden in heel Nederland.

Ontvang een offerte voor hogedrukreiniging

Bent u op zoek naar hogedrukreiniging voor de gevel? Of wilt u de trappenhuizen, bestrating of parkeergarages laten schoonspuiten door middel van hogedrukreiniging? CSU is uw ideale partner voor hogedrukreiniging in heel Nederland. Laat ons weten wat u graag onder hoge druk wilt laten reinigen, en wij gaan voor u aan de slag. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.