Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hogedrukreiniging

Voor veel soorten vuil volstaat de reiniging van het oppervlak met de juiste schoonmaakmiddelen en een doek of borstel. In andere gevallen is er sprake van een hardnekkige vervuiling die lastig te verwijderen is. In dat geval is hogedrukreiniging noodzakelijk. De toepassing van hoge druk reiniging in het bedrijfsleven is zeer divers. Uitstekende kennis van zaken is echter cruciaal om de ondergrond niet te beschadigen. CSU ontzorgt je graag op het gebied van schoonmaak. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan of ontvang direct een offerte op maat.

Hogedrukreiniging bedrijven

Een schoon en hygiënisch kantoor is niet alleen belangrijk voor de productiviteit en het werkgeluk van je personeel. Ook straalt je kantoor professionaliteit uit naar (potentiële) klanten, bezoekers en zakenrelaties. Hierbij gaat het niet alleen om de binnenkant van je bedrijfspand, maar ook om de buitenkant. Denk hierbij aan de gevel, de entree, de stoep, de parkeerplaatsen, de parkeergarage en de complete bestrating. Laat je bedrijf dan ook geregeld met een hogedrukreiniger opknappen. In een persoonlijk gesprek met onze schoonmakers stellen we een plan van aanpak samen om middels een hogedrukreiniger je pand naar jouw persoonlijke wensen schoon te maken. Onkruid, mos en ander vuil zijn hiermee verleden tijd.

Hogedrukreiniging van de gevel en meer

Naast hogedrukreiniging van bijvoorbeeld je gevel is CSU in diverse andere vormen van reiniging dé specialist. We verzorgen naast reguliere schoonmaak ook graag jouw periodiek onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan computerreiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud of dieptereiniging. Met goed opgeleid personeel en op innovatie gerichte schoonmaakmachines maken wij dagelijks schoon in duizenden instellingen, bedrijven en overheden in heel Nederland.

Ontvang een offerte voor hogedrukreiniging

Ben jij op zoek naar hogedrukreiniging voor de gevel? Of wil je de trappenhuizen, bestrating of parkeergarages laten schoonspuiten door middel van hogedrukreiniging? CSU is je ideale partner voor hogedrukreiniging in heel Nederland. Laat ons weten wat jij graag onder hoge druk wilt laten reinigen, en wij gaan voor jou aan de slag. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.