Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Groothandel schoonmaakartikelen

Groothandel schoonmaakartikelen

CSU is met trots een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Met vestigingen verspreid in heel Nederland zetten onze schoonmakers zich dagelijks in voor een schone werkomgeving. Voorbeelden hiervan zijn verpleeghuizen en zorginstellingen, de voedselverwerkende industrie, scholen, horecagelegenheden, recreatiebedrijven en wellness. Voor een schone werkomgeving heeft u echter niet alleen de juiste schoonmakers nodig, maar ook de beste schoonmaakartikelen. Met onze expertise adviseren wij u graag over de beste groothandels in schoonmaakartikelen. Zo zorgt u voor een hygiënische en frisse werkomgeving. Informeer nu naar de mogelijkheden die CSU uw bedrijf biedt of vraag meteen een offerte aan.

Een schoonmaakgroothandel voor iedere branche

Een groothandel in schoonmaakartikelen dient over behoorlijk wat expertise te beschikken. Iedere branche vraagt immers om een andere aanpak met zijn eigen schoonmaakvraagstukken. CSU weet dankzij jarenlange ervaring welke schoonmaakartikelen en –middelen u nodig heeft. Uiteraard werkt CSU alleen met A-merken, zoals CWS, Greenspeed, BOMA en Taski. Bij CSU staan innovatieve technieken en methoden bovendien voorop. Wij adviseren u dan ook graag over schoonmaakmachines, hygiënesystemen en disposables. Met een jarenlange expertise op het gebied van schoonmaak zijn wij de ideale gesprekspartner voor iedere sector. Met een perfect gebalanceerd pakket aan schoonmaakartikelen voor uw bedrijf zorgt u voor de ideale werkplek voor uw medewerkers.

Vraag direct een offerte aan

Zoekt u een professionele groothandel in schoonmaakartikelen dat gebruik maakt van de nieuwste technieken, op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving en de duurzaamheid in het oog houdt? Een groothandel in schoonmaakartikelen die met u meedenkt en direct inspeelt op uw persoonlijke wensen? CSU is uw ideale gesprekspartner bij het vinden van de juiste groothandel in schoonmaakartikelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw bedrijf of vraag direct een op maat gemaakte offerte aan.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.