Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Gezonde werkomgeving

Als werkgever wil je een gezonde werkomgeving voor jouw medewerkers creëren, zodat zij veilig hun werkzaamheden kunnen uitoefenen. Een hygiënische werkplek bevordert de productiviteit en verkleint de kans op ziekteverzuim. Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener ondersteunt CSU je bij het verzorgen van een gezonde werkomgeving voor je personeel. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Een gezonde werkomgeving voor jouw personeel

Werkgevers denken bij een gezonde werkomgeving veelal aan het beschermen van hun werknemers tegen schadelijk geluid, gevaarlijke stoffen en risicovolle apparatuur. Andere factoren spelen echter ook een rol bij het creëren van een gezonde werkomgeving, zoals een comfortabele temperatuur, maximaal licht, een optimaal CO2-gehalte en een aangename luchtvochtigheid. Een goede ventilatie, de juiste inrichting van een kantoor om overmatig geluidshinder te voorkomen en optimale reiniging helpen bij het maken van een aangename werkomgeving. CSU komt graag bij je langs om jou hierover te adviseren.

Meer dan een gezonde werkomgeving alleen

Regelmatig schoonmaken speelt een belangrijke rol bij het verzorgen van een gezonde werkomgeving. Een schoon kantoor zorgt immers voor een opgeruimde geest. Daarnaast krijgen ziekteverwekkers geen kans bij een hygiënisch fris bedrijfspand. Met vestigingen door heel Nederland verzorgt CSU professionele reiniging op elke locatie. Van hotels tot scholen, van de horeca tot de retail; onze schoonmakers maken jouw onderneming in een handomdraai vlekkeloos schoon. Zo gaan niet alleen je medewerkers vrolijk aan het werk, maar maak je ook een goede indruk op bezoekers en cliënten.

Vraag nu een offerte op maat aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt over een gezonde werkomgeving? CSU gaat samen met je in gesprek voor een schoonmaakplan op maat om een veilige en schone werkplek te creëren. Wil je meer weten over de kosten van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (3)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.