Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Cleaning service

Staat binnen jouw bedrijf een schone werkplek centraal, zodat je ongestoord en prettig kunt werken? CSU zorgt ervoor dat onze cleaning service naadloos aansluit op je werkzaamheden. Wij bieden een effectieve periodieke schoonmaak op flexibele werktijden en met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoonmakers zijn gemotiveerd, gekwalificeerd en gastvrij. Zoek jij een partij die passende cleaning services aanbiedt voor jouw organisatie? Vraag meteen een offerte aan, zodat wij je een beeld kunnen geven van de tarieven van onze services.


De beste cleaning service met hart voor jouw zaak

Van hotels en zorginstellingen tot scholen en zakelijke dienstverlening: de cleaning service luistert nauw en moet voldoen aan jouw eisen en die van de gebouwgebruikers. CSU denkt met je mee en stelt samen met jou een schoonmaakplan op maat op. Het gaat hierbij niet alleen om de frequentie van de schoonmaak, maar ook om de reinigingsmethode en het tijdstip waarop we komen schoonmaken. Buiten kantoortijden of in het weekend vormt uiteraard geen probleem. Laat ons je gewenste planning weten en wij passen onze reinigingswerkzaamheden op jouw bedrijf aan.


Meer dan een cleaning services alleen

CSU verzorgt cleaning services door heel Nederland. Wij hanteren daarbij een persoonlijke benadering, waarbij jij als cliënt centraal staat. CSU is specialist in allerlei vormen van periodieke cleaning services, zoals glasbewassing, specialistisch vloeronderhouddieptereiniging, computerreiniging of graffiti– en gevelreiniging. Zo creëer je een schone werkomgeving voor meer werkgeluk en productiviteit van je personeel.


Vraag meteen een offerte aan

Laat jij jouw cleaning service uitvoeren door een schoonmaakbedrijf dat Scherper, Slimmer, Schoner is en met je meedenkt? CSU is in dat geval je ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is en geen ondernemer identiek gaan wij graag met je in gesprek over jouw schoonmaakwensen. Vraag meteen een offerte op maat aan voor de cleaning service in jouw onderneming.

kantoor-2-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.