Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaker ziekenhuis

Als er één plek is waar hygiëne centraal staat, is dit binnen de zorg. Een schoonmaker in het ziekenhuis dient dan ook uitstekend op de hoogte te zijn van de aanwezige protocollen om de reiniging zo optimaal mogelijk uit te voeren. CSU beschikt als nummer 1 schoonmaak dienstverlener over professionele schoonmakers voor het ziekenhuis, die grondig schoonmaken voor een aangename zorgomgeving. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies

Schoonmaker ziekenhuis? Wij ontzorgen de zorg

De zorg verdient bijzondere aandacht. Als zorgverlener staan de patiënten centraal, dus hier moet alle aandacht naartoe gaan. De schoonmaker ziekenhuis van CSU ontzorgt jouw zorgpersoneel waardoor zij soepel aan het werk kunnen gaan. De reiniging in het ziekenhuis luistert namelijk nauw. De patiënten zijn veelal kwetsbaar door hun ziekte, waardoor ze vatbaar zijn voor vervelende infecties. De schoonmakers ziekenhuis van CSU werken daarom met innovatieve schoonmaaktechnieken, waarbij ze oog voor detail hebben.

Meer dan schoonmaker ziekenhuis alleen

CSU biedt niet alleen een schoonmaker ziekenhuis voor de interne zorgomgeving, ook de buitenzijde van je ziekenhuis, zorginstelling of verpleeghuis mag vanzelfsprekend niet vergeten worden. Zo straalt een schoon en verzorgd pand vertrouwen uit, wat essentieel is voor een ziekenhuis. CSU levert dan ook specialistische reiniging als glasbewassing, gevelreiniging en graffitireiniging. Heeft de keuken van het restaurant ook een onderhoudsbeurt nodig? Dan schakel je bij CSU de schoonmaker in het ziekenhuis in voor dieptereiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan voor schoonmaker ziekenhuis

Zoek jij een deskundig schoonmaakbedrijf dat alert is, met innovatieve schoonmaaktechnieken werkt en met je meedenkt? Dan is CSU jouw perfecte schoonmaakpartner. Met vestigingen door heel Nederland komen wij graag bij je langs om de schoonmaak door te spreken. Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker ziekenhuis? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en ontvang een offerte op maat.

zorg-umc-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl