Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakster Rotterdam

Schoonmaakster Rotterdam

Een schone en hygiënische werkplek draagt bij aan een hogere productiviteit, gezondere werknemers en aan optimaal werkgeluk. Verder is een fris bedrijfspand een uitstekend visitekaartje richting uw cliënten, gasten en bezoekers. Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakster in Rotterdam? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de opties voor uw bedrijf of vraag direct een offerte op maat aan.

CSU voor een betrouwbare schoonmaakster in Rotterdam

Dankzij jarenlange ervaring leveren onze schoonmaaksters in Rotterdam vakwerk af. Op een zo effectief mogelijke wijze blijft uw bedrijfspand optimaal schoon. Van overheidsinstellingen tot horecagelegenheden; van het MKB tot scholen, elke dag verzorgen duizenden CSU schoonmaaksters in Rotterdam de perfecte schoonmaak. Omdat elke werkplek om een andere reinigingsaanpak vraagt, gaan wij met u rond de tafel zitten om de juiste schoonmaak op maat te leveren. De reinigingswijze en de frequentie van de schoonmaak door de schoonmaaksters in Rotterdam stellen we hierbij vast.

Meer dan alleen een schoonmaakster in Rotterdam

CSU ondersteunt u graag bij de schoonmaakwerkzaamheden van uw kantoor- of bedrijfspand. Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in glasbewassing, graffiti- en gevelreiniging, dieptereiniging, computerreiniging en specialistisch vloeronderhoud. We leveren daarnaast niet alleen schoonmaaksters in Rotterdam, maar beschikken over een netwerk in heel Nederland. Vraag meteen om meer inlichtingen over onze schoonmaakdiensten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakster in Rotterdam die professioneel te werk gaat tegen een scherp tarief? Een schoonmaakster die luistert naar uw persoonlijke wensen én verder doorvraagt? Uw bedrijf ontzorgt zodat u zich op de kernzaken van uw bedrijf kunt focussen? CSU is in dat geval de perfecte schoonmaakpartner voor uw bedrijf. Vraag meteen een persoonlijk gesprek aan om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

U kunt ook bij ons terecht voor Glazenwasser Rotterdam en Industriële reiniging Rotterdam.

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl

schoonmaak-zorg-ziekenhuis