Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakster Rotterdam

Schoonmaakster Rotterdam

Een schone en hygiënische werkplek draagt bij aan een hogere productiviteit, gezondere werknemers en aan optimaal werkgeluk. Verder is een fris bedrijfspand een uitstekend visitekaartje richting je cliënten, gasten en bezoekers. Ben jij op zoek naar een professionele schoonmaakster in Rotterdam? Dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de opties voor jouw bedrijf of vraag direct een offerte op maat aan.

CSU voor een betrouwbare schoonmaakster in Rotterdam

Dankzij jarenlange ervaring leveren onze schoonmaaksters in Rotterdam vakwerk af. Op een zo effectief mogelijke wijze blijft jouw bedrijfspand optimaal schoon. Van overheidsinstellingen tot horecagelegenheden; van het MKB tot scholen, elke dag verzorgen duizenden CSU schoonmaaksters in Rotterdam de perfecte schoonmaak. Omdat elke werkplek om een andere reinigingsaanpak vraagt, gaan wij met jou rond de tafel zitten om de juiste schoonmaak op maat te leveren. De reinigingswijze en de frequentie van de schoonmaak door de schoonmaaksters in Rotterdam stellen we hierbij vast.

Meer dan alleen een schoonmaakster in Rotterdam

CSU ondersteunt je graag bij de schoonmaakwerkzaamheden van jouw kantoor- of bedrijfspand. Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in glasbewassing, graffiti- en gevelreiniging, dieptereiniging, computerreiniging en specialistisch vloeronderhoud. We leveren daarnaast niet alleen schoonmaaksters in Rotterdam, maar beschikken over een netwerk in heel Nederland. Vraag meteen om meer inlichtingen over onze schoonmaakdiensten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakster in Rotterdam die professioneel te werk gaat tegen een scherp tarief? Een schoonmaakster die luistert naar je persoonlijke wensen én verder doorvraagt? Je bedrijf ontzorgt zodat jij je op de kernzaken van jouw bedrijf kunt focussen? CSU is in dat geval de perfecte schoonmaakpartner voor je bedrijf. Vraag meteen een persoonlijk gesprek aan om te kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen of ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Je kunt ook bij ons terecht voor Glazenwasser Rotterdam en Industriële reiniging Rotterdam.

schoonmaak-zorg-ziekenhuis

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl