Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Glazenwasser Rotterdam

Een schone, frisse werkomgeving met blinkende ramen laat jouw bedrijf stralen en zorgt bovendien voor meer licht. Dit is niet alleen belangrijk om een perfect visitekaartje aan je cliënten en bezoekers af te geven, ook voor de werksfeer en productiviteit van je medewerkers doen schone ramen wonderen. Ramen wassen is echter niet direct de corebusiness van je bedrijf. Daarnaast is streepvrije glasbewassing een moeilijk karwei, met name bij ramen die lastig te bereiken zijn. CSU levert je de beste glazenwasser in Rotterdam voor de perfecte glasbewassing. Vraag vrijblijvend een offerte voor glasbewassing in Rotterdam aan of informeer naar de mogelijkheden.

Glasbewassing in Rotterdam met hart voor jouw zaak

Onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” levert CSU een klantgerichte en alerte glazenwasser in Rotterdam, met een uitstekende visie op innovatieve technieken. Jou als klant tevreden stellen staat hierbij centraal. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is en geen ondernemer gelijk, gaan wij graag met je in gesprek om een schoonmaakplan op maat op te stellen. Wij beschikken over glazenwassers in heel Rotterdam, dus ook voor een glazenwasser in Rotterdam Noord of een glazenwasser in Rotterdam-Zuid ben je bij ons op het juiste adres.

Meer dan een glazenwasser in Rotterdam alleen

Van hotels en zorginstellingen tot aan zakelijke dienstverlening: CSU levert als nummer 1 facilitair dienstverlener de beste schoonmaak in heel Nederland. De schoonmaak moet uitstekend verlopen en voldoen aan de eisen die jij stelt aan een glazenwasser bedrijf in Rotterdam. Zoek jij een glazenwasser in Rotterdam Noord of een glazenwasser in Rotterdam Zuid die iedere klus aan kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast een glazenwasser bedrijf in Rotterdam beschikken wij ook over een jarenlange expertise op het gebied van dieptereiniginggraffitireiniging en gevelreiniging. Jij bepaalt wat er gedaan moet worden en wij creëren de optimale schoonmaak voor jouw bedrijf.

Direct een offerte aanvragen voor glazen wassen

Zoek jij een professionele glazenwasser in Rotterdam die de ramen van jouw bedrijfspand laat stralen? CSU is in dat geval je ideale partner. CSU biedt alleen maatwerk, waardoor wij pas na een persoonlijk gesprek een prijs kunnen doorgeven. Graag nodigen wij je uit voor een afspraak om daarna een offerte op maat aan te bieden.

Je kunt ook bij ons terecht voor Schoonmaakster Rotterdam en Industriële reiniging Rotterdam.

bouwschoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Louise van Bergen helpt je graag verder.
Bel of mail naar 010 432 2000 / zuidwest@csu.nl