Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Glazenwasser Den Haag

We bieden een ruim assortiment aan schoonmaakwerkzaamheden door heel Nederland. Van reguliere schoonmaakwerkzaamheden, tot periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Een glazenwasser Den Haag geeft niet alleen een stralend visitekaartje af aan klanten en bezoekers. Glazenwassers Den Haag zorgen voor een verhoging van productiviteit en werksfeer van je medewerkers. Onze glazenwassers in Den Haag maken jouw ramen streeploos schoon, ook bij moeilijk te bereiken ramen. CSU zorgt voor een glazenwasser in Den Haag voor de glasbewassing zoals jij dat wenst. In een vrijblijvend gesprek lichten we graag toe wat de mogelijkheden zijn en hoe we je verder kunnen ontzorgen.

Zakelijke glazenwasser Den Haag

Jij hebt wensen en verwachtingen van onze glazenwasser in Den Haag. Omdat ieder kantoorpand uniek is en de wensen per persoon verschillen, bespreken we in een persoonlijk gesprek hoe we de glasbewassing inzetten. In het persoonlijk gesprek adviseren wij over de frequentie en methode van glasbewassing, afgestemd op het soort gebouw, de hoogte en locatie. Wanneer je pand gevestigd is langs een snelweg of een strand dan moeten je ramen bijvoorbeeld vaker gewassen worden. Voor overige periodieke schoonmaakwerkzaamheden ben je bij CSU ook aan het juiste adres. Wanneer jij dat wenst verzorgen wij ook gevel– en graffitireiniging, computerreiniging en dieptereiniging.

Glazenwasserij Den Haag en omgeving

CSU verzorgt glasbewassing op maat door heel Nederland. Met een team van glazenwassers in Scheveningen en Den Haag zorgen we dat op het gewenste moment jouw pand er weer smetteloos uit ziet. In een persoonlijk gesprek bespreken we je situatie en kiezen onze glazenwassers in Scheveningen of Den Haag voor de juiste methode van glasbewassing. Dit kan een traditionele wijze zijn of een tuckerpoolsysteem. Onze glazenwassers kiezen voor de laatste methode wanneer het gaat om glasbewassing op hoogte. Het biedt daarnaast als voordelen dat het weinig ruimte vraagt en het een interessante kostenbesparing oplevert ten aanzien van een hoogwerker.

Direct een offerte aanvragen

Doordat CSU alleen maatwerk biedt, kunnen wij je op voorhand geen prijs doorgeven. Wanneer je wilt weten wat een glazenwasser Den Haag gaat kosten, dan kun je via onderstaande button een persoonlijke afspraak maken en een vrijblijvende offerte opvragen. In het persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en hoe we onze schoonmaakwerkzaamheden van onder andere de glazenwassers in Den Haag hierop laten aansluiten.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bas Vermaat helpt je graag verder.
Bel of mail naar 070-3818584 / west@csu.nl