Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industriële schoonmaakmiddelen

Waar gewerkt wordt, wordt vuil geproduceerd. Van alle sectoren in Nederland is de industriële sector wellicht de plaats met het meest hardnekkige vuil. In deze werkplaatsen vindt veel dynamiek plaats, lopen diverse medewerkers rond en wordt gewerkt met gereedschappen, machines en voertuigen. Iedere werkplaats vraagt om zijn eigen specifieke industriële schoonmaakmiddelen. CSU is hierbij graag je schoonmaakpartner. Wij zijn een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland, met vestigingen verspreid over heel het land. Ben je benieuwd hoe wij de schoonmaak met industriële schoonmaakmiddelen in jouw bedrijf kunnen uitvoeren? Vraag dan nu direct een offerte aan.

Industriële schoonmaakmiddelen voor een veilige werkomgeving

Een uiteenlopend aanbod aan werkplaatsen valt onder de industriële branche. Aangezien in iedere werkplaats andere werkzaamheden plaatsvinden, vraagt de schoonmaak van iedere werkplek om andere industriële schoonmaakmiddelen. In de industriële branche bestaat immers geen allesreiniger. Het vuil mag dan misschien op het oppervlak verdwenen zijn, dat betekent niet dat het vuil daadwerkelijk opgelost of verdwenen is. Dit kan onaangename consequenties hebben voor de gezondheid of veiligheid van je personeel. Zonder de juiste industriële ontvetter kan het personeel bijvoorbeeld uitglijden. Of denk aan substanties die door de kleding of nog erger, door de huid heen gaan. Het gebruik van de juiste industriële schoonmaakmiddelen voor je werkplaats is daarom belangrijker dan je denkt.

De schoonmaak binnen de industriële sector vraagt dus om een specifieke aanpak, met gespecialiseerde industriële schoonmaakmiddelen. Bij CSU beschikken we over de benodigde vakkennis en expertise om iedere werkplaats industrieel te reinigen. In een persoonlijk gesprek met je stellen we op basis van jouw verwachtingen en wensen een plan van aanpak voor de schoonmaak vast. Hierbij bepalen we de frequentie en het soort schoonmaak, met de juiste industriële schoonmaakmiddelen. Op die manier houden wij jouw materialen, machines en gebouwen brandschoon.

CSU verzorgt industriële schoonmaakmiddelen op maat

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf voor de industriële reiniging dat met je meedenkt? Een schoonmaakbedrijf dat alert is, klantgericht werkt en met het oog op innovatieve technieken de industriële reiniging uitvoert? CSU is in dat geval jouw partner. In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag over de mogelijkheden. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

industriele-reiniging-schoonmaak

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Martijn Meerveld (Specialist Food) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-51824486 / food@csu.nl