Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Vloeronderhoud Amsterdam

Een schone vloer is essentieel voor een prettige leef- en werkomgeving. Een goed onderhouden vloer zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van jouw vloer. Voor professioneel vloeronderhoud in Amsterdam ben je bij CSU aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van diverse soorten vloeren, waaronder hout, linoleum, marmer, parket en tapijt. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet.

Duurzame vloerreiniging voor een schonere wereld

Bij CSU vinden we het belangrijk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom maken wij gebruik van duurzame schoonmaakmethoden en -producten. Een voorbeeld hiervan is onze Smartcoat-technologie, waarmee we 47% minder CO₂-uitstoot genereren vergeleken met traditionele vloeronderhoudsmethoden. Door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen draag jij als klant ook bij aan een schonere wereld. Zo creëren we samen een gezonde en duurzame leef- en werkomgeving.

Innovatieve technieken voor optimaal vloeronderhoud

CSU staat bekend om zijn innovatieve aanpak en samenwerking met klanten en partners. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en methoden om jouw vloer in optimale conditie te houden. Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest effectieve behandelingen voor elke soort vloer, zoals topcoaten, dieptereiniging, kristalliseren en impregneren. Zo garanderen wij een grondige reiniging en het beste resultaat voor jouw vloer.

Klantgerichte service en flexibiliteit

Bij CSU begrijpen we dat elke klant uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden wij een klantgerichte service en flexibiliteit in onze dienstverlening. Afhankelijk van jouw wensen en de specifieke eisen van jouw vloer stellen we een persoonlijk schoonmaakplan op. Zo zorgen we ervoor dat jouw vloer op de meest efficiënte en effectieve manier wordt gereinigd en onderhouden. Onze medewerkers werken nauw samen met jou om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden.

CSU: jouw partner voor vloerreiniging en meer

Naast vloerreiniging biedt CSU een breed scala aan schoonmaakdiensten. Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat onder andere:

Onze expertise ligt in het creëren van gezonde, gastvrije en gelukkige werk- en leefomgevingen. Wij ondersteunen verschillende maatschappelijke projecten en sponsoren sportclubs en goede doelen. Door te kiezen voor CSU kies je niet alleen voor een schone vloer, maar ook voor een betrokken partner die een positieve impact realiseert op mens, milieu en maatschappij.

Benieuwd wat CSU voor jouw vloeronderhoud in Amsterdam kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

schoonmaak_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.
Bel of mail naar 020-6602000 / noordwest@csu.nl