Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaker Amsterdam

Op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakster in Amsterdam? Jij wilt natuurlijk ook dat jouw bedrijfspand stralend schoon is. Het is immers niet alleen een weerspiegeling van jouw werk naar jouw klanten toe. Het is ook de plaats waar jouw medewerkers zich op hun gemak horen te voelen. Dit komt immers de productiviteit ten goede. Zoek je een schoonmaker of schoonmaakster in Amsterdam? Neem dan contact op met CSU voor een offerte. Niet alleen voor een schoonmaker in Amsterdam, want CSU maakt in heel Nederland schoon.

Wat kost een schoonmaker in Amsterdam?

Een schoonmaker of schoonmaakster in Amsterdam noord gezocht voor dagelijkse schoonmaak van jouw bedrijf? Dan wil je natuurlijk weten wat jou dat gaat kosten. CSU komt graag bij je langs. Jij bepaalt wat er gedaan moet worden en wij bekijken wat daar ons aandeel in kan zijn. Op basis daarvan krijg je van ons een persoonlijke offerte. We hebben vestigingen door heel Nederland. Wij bieden jou dan niet alleen een schoonmaakster in Amsterdam Oost of een schoonmaker in Amsterdam West. Ons werkgebied is heel Nederland.

Wat kan een schoonmaker in Amsterdam voor mij betekenen?

De schoonmaakmedewerkers van CSU zijn werkzaam in diverse branches, zoals het MKB, het onderwijs, hotels en zorginstellingen. Zoek je bijvoorbeeld een schoonmaker in Amsterdam voor een instelling met patiënten? CSU staat bekend om haar persoonlijke en innovatieve aanpak. Maar medewerkers blijven discreet en op de achtergrond, wanneer jouw organisatie daar om vraagt. CSU is gespecialiseerd in dagelijkse schoonmaak, maar ook in:

  • glasbewassing
  • dieptereiniging
  • specialistisch vloeronderhoud
  • computerreiniging
  • graffiti- en gevelreiniging.

In een persoonlijk gesprek bespreken we met jou de frequentie van deze periodieke schoonmaak.

Vraag nu een offerte aan voor de kosten van een schoonmaker in Amsterdam

CSU is scherp op schoon, precies zoals jij dat voor jouw organisatie ziet. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen en welke kosten daaraan verbonden zijn? Wij komen graag bij je langs om de situatie op te nemen. Neem dan ook contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Je kunt ook bij ons terecht voor:

Contact