Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaker Amsterdam

Op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakster in Amsterdam? U wilt natuurlijk ook dat uw bedrijfspand stralend schoon is. Het is immers niet alleen een weerspiegeling van uw werk naar uw klanten toe. Het is ook de plaats waar uw medewerkers zich op hun gemak horen te voelen. Dit komt immers de productiviteit ten goede. Zoekt u een schoonmaker of schoonmaakster in Amsterdam? Neem dan contact op met CSU voor een offerte. Niet alleen voor een schoonmaker in Amsterdam, want CSU maakt in heel Nederland schoon.

Wat kost een schoonmaker in Amsterdam?

Een schoonmaker of schoonmaakster in Amsterdam noord gezocht voor dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf? Dan wilt u natuurlijk weten wat u dat gaat kosten. CSU komt graag bij u langs. U bepaalt wat er gedaan moet worden en wij bekijken wat daar ons aandeel in kan zijn. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijke offerte. We hebben vestigingen door heel Nederland. Wij bieden u dan niet alleen een schoonmaakster in Amsterdam Oost of een schoonmaker in Amsterdam West. Ons werkgebied is heel Nederland.

Wat kan een schoonmaker in Amsterdam voor mij betekenen?

De schoonmaakmedewerkers van CSU zijn werkzaam in diverse branches, zoals het MKB, het onderwijs, hotels en zorginstellingen. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaker in Amsterdam voor een instelling met patiënten? CSU staat bekend om haar persoonlijke en innovatieve aanpak. Maar medewerkers blijven discreet en op de achtergrond, wanneer uw organisatie daar om vraagt. CSU is gespecialiseerd in dagelijkse schoonmaak, maar ook in glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. In een persoonlijk gesprek bespreken we met u de frequentie van deze periodieke schoonmaak.

Vraag nu een offerte aan voor de kosten van een schoonmaker in Amsterdam

CSU is scherp op schoon, precies zoals u dat voor uw organisatie ziet. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen en welke kosten daaraan verbonden zijn? Wij komen graag bij u langs om de situatie op te nemen. Neem dan ook contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bianca Rodenburg helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82664657 / noordwest@csu.nl