Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Specialistische reiniging Rotterdam

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u – naast de reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden – ontzorgt bij specialistische reiniging in Rotterdam. U maakt hiermee een slimme keuze. Het is aan te raden om uw bedrijfspand met regelmaat meer intensief te reinigen. Onze getrainde medewerkers hebben ervaring op verschillende fronten van specialistische reiniging. CSU is de nummer 1 in schoonmaak en is dé expert in specialistische reiniging. Wat wij aan specialistische reiniging in Rotterdam voor u kunnen doen? Kom erachter door op onderstaande button te klikken. Wij nemen contact met u op voor meer informatie.

Verschillende vormen van specialistische reiniging Rotterdam

Bij CSU bent u aan het juiste adres voor schoonmaak in de brede zin van het woord. We ontzorgen u bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ontzorgen wij u ook bij periodiek onderhoud en specialistische reiniging. Onze specialisaties zijn onder andere; graffitireiniging, gevelreiniging, industriële reiniging en reiniging van cleanrooms. Onze schoonmaakmedewerkers weten als geen ander met welke precisie en nauwkeurigheid ze te werk moeten gaan. Voor specialistische reiniging in Rotterdam kunt u ervan uitgaan dat de schoonmaakmedewerkers voorzien zijn van de bijbehorende opleidingen en trainingen. Voor het reinigen van de cleanrooms zijn de schoonmaakmedewerkers bijvoorbeeld VCCN-gecertificeerd en op de hoogte van alle relevante regelgeving en protocollen. U kunt met een gerust hart de specialistische reiniging aan ons overlaten.


Specialistische reiniging in Rotterdam voor ieder bedrijfspand

CSU heeft een uitgebreid CV opgebouwd. Wij verzorgen specialistische reiniging in verschillende branches. Van zorginstellingen tot onderwijsinstellingen en van hotels tot kantoren, wij voorzien u van een advies op maat, passend bij uw bedrijfspand. Waarom advies op maat zo belangrijk is? Elk bedrijfspand is anders. Niet alleen in omvang, maar ook in gebruik. Om u te voorzien van excellente dienstverlening is het belangrijk een beeld te krijgen van uw wensen en behoeften. Op basis hiervan doen we u een voorstel voor specialistische reiniging in Rotterdam dat u bijna niet kunt weigeren.

Aan de slag met specialistische reiniging in Rotterdam

U heeft nu een globaal beeld van hoe wij u kunnen ontzorgen voor specialistische reiniging Rotterdam. Maar hoe nu verder? Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt nemen wij contact met u op voor een gesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen en behoeften. Op basis hiervan kijken we op welke fronten wij u kunnen ontzorgen en ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat het u kan opleveren.

cleanrooms-brochure-foto1

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl