Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Specialistische reiniging Rotterdam

Jij bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat jou – naast de reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden – ontzorgt bij specialistische reiniging in Rotterdam. Je maakt hiermee een slimme keuze. Het is aan te raden om je bedrijfspand met regelmaat meer intensief te reinigen. Onze getrainde medewerkers hebben ervaring op verschillende fronten van specialistische reiniging. CSU is de nummer 1 in schoonmaak en is dé expert in specialistische reiniging. Wat wij aan specialistische reiniging in Rotterdam voor jou kunnen doen? Kom erachter door op onderstaande button te klikken. Wij nemen contact met je op voor meer informatie.

Verschillende vormen van specialistische reiniging Rotterdam

Bij CSU ben je aan het juiste adres voor schoonmaak in de brede zin van het woord. We ontzorgen jou bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ontzorgen wij je ook bij periodiek onderhoud en specialistische reiniging. Onze specialisaties zijn onder andere; graffitireiniging, gevelreiniging, industriële reiniging en reiniging van cleanrooms. Onze schoonmaakmedewerkers weten als geen ander met welke precisie en nauwkeurigheid ze te werk moeten gaan. Voor specialistische reiniging in Rotterdam kun je ervan uitgaan dat de schoonmaakmedewerkers voorzien zijn van de bijbehorende opleidingen en trainingen. Voor het reinigen van de cleanrooms zijn de schoonmaakmedewerkers bijvoorbeeld VCCN-gecertificeerd en op de hoogte van alle relevante regelgeving en protocollen. Je kunt met een gerust hart de specialistische reiniging aan ons overlaten.


Specialistische reiniging in Rotterdam voor ieder bedrijfspand

CSU heeft een uitgebreid CV opgebouwd. Wij verzorgen specialistische reiniging in verschillende branches. Van zorginstellingen tot onderwijsinstellingen en van hotels tot kantoren, wij voorzien je van een advies op maat, passend bij jouw bedrijfspand. Waarom advies op maat zo belangrijk is? Elk bedrijfspand is anders. Niet alleen in omvang, maar ook in gebruik. Om je te voorzien van excellente dienstverlening is het belangrijk een beeld te krijgen van je wensen en behoeften. Op basis hiervan doen we je een voorstel voor specialistische reiniging in Rotterdam dat je bijna niet kunt weigeren.

Aan de slag met specialistische reiniging in Rotterdam

Je hebt nu een globaal beeld van hoe wij jou kunnen ontzorgen voor specialistische reiniging Rotterdam. Maar hoe nu verder? Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt nemen wij contact met je op voor een gesprek. In dit gesprek bespreken wij je wensen en behoeften. Op basis hiervan kijken we op welke fronten wij jou kunnen ontzorgen en ontvangt je een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet je direct waar je aan toe bent en wat het je kan opleveren.

Contact