Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Een opgeruimd kantoor zorgt voor meer productiviteit, optimaal werkgeluk en minder ziekteverzuim onder collega’s. Bovendien is een hygiënisch fris bedrijfspand van groot belang voor het geval er gasten of zakenrelaties over de vloer komen. Een schoon kantoorpand maakt een goede indruk, waardoor cliënten graag bij je bedrijf langskomen. CSU verzorgt met een jarenlange ervaring professionele schoonmaak door heel Nederland. Benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Wijchen voor jou kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Wijchen biedt reiniging op maat

Jouw wensen staan bij ons schoonmaakbedrijf in Wijchen centraal. Wij gaan dan ook graag met jou het gesprek aan om je wensen en verwachtingen te bespreken. Hierbij komen onderwerpen als de schoon te maken ruimtes, de reinigingsfrequentie en de schoonmaakmethodes aan bod. Door middel van meetbare resultaten heb je vervolgens meteen inzicht in de voortgang van de reiniging. Onze schoonmakers werken met korte lijnen en transparante, duidelijke afspraken. Bovendien passen wij de nieuwste reinigingsapparatuur en innovatieve technieken toe, zodat de schoonmaak snel, efficiënt en vakkundig is.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Wijchen alleen

Van hotels tot overheidsinstellingen, van het mkb-bedrijf tot kinderdagverblijven; CSU is iedere dag werkzaam in duizenden kantoor- en bedrijfspanden om optimale reiniging te verzorgen. Met een hands-onmentaliteit volgen onze schoonmakers nauwkeurig de protocollen en regels binnen jouw branche. Bovendien passen wij duurzame reinigingsproducten toe, zodat het milieu zo min mogelijk hinder van de schoonmaak ondervindt.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Wijchen met een praktische en pragmatische werkhouding? CSU is in dat geval je perfecte schoonmaakpartner. Naast reguliere schoonmaak bieden wij ook specialistische reiniging aan, zoals glasbewassing, computerreiniging, dieptereiniginggevelreiniginggraffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud. Benieuwd naar de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Wijchen? Vraag dan meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.

Bel of mail naar 040 266 1866 zuid@csu.nl