Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Gelderland

Schoonmaakbedrijf Gelderland

U houdt zich natuurlijk bij voorkeur bezig met uw passie; ondernemen. Daarbij mag u een schoon en opgeruimd pand niet uit het oog verliezen. Uw pand is een waar visitekaartje en een blauwdruk van uw professionaliteit. Daarom maakt u ook een keuze uit de beste schoonmaakbedrijven van Gelderland voor het schoonmaken van uw bedrijfspand. Scherp op schoon? Dan moet u bij CSU als uw schoonmaakbedrijf in Gelderland zijn. Meer informatie of een kostenraming? Vraag dan snel een offerte aan.

Een schoonmaakbedrijf in Gelderland met landelijke dekking

CSU is uw schoonmaakbedrijf in Gelderland. Met vestigingen door heel het land maken wij in heel Nederland schoon, ongeacht waar u zit. CSU is met haar vooruitstrevende werkwijze en persoonlijke aanpak de #1 dienstverlener van Nederland. U bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Een schoonmaakbedrijf in Gelderland met ruime ervaring

CSU werkt binnen de zakelijke dienstverlening. Wij maken onder andere schoon binnen het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en de hotelbranche. We weten als geen ander wanneer we ons discreet moeten opstellen, bijvoorbeeld bij een zorginstelling met patiënten. We hebben niet alleen oog voor detail bij de dagelijkse schoonmaak. Ook periodieke schoonmaak voeren wij met de grootst mogelijke precisie uit. Denkt u hierbij aan werkzaamheden, zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. U bepaalt standaard met welke frequentie de schoonmaak wordt uitgevoerd.

Vraag direct een offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf in Gelderland

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten voor het inschakelen van ons schoonmaakbedrijf in Gelderland. Geen pand is hetzelfde en daarom kunnen we dit nooit telefonisch doorgeven. Graag komen we bij u langs op een voor u geschikt moment. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijke en vrijblijvende offerte op.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Peter van den Brink helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-10302244 / noordoost@csu.nl