Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Een schone en frisse werkomgeving draagt bij aan een opgeruimde geest, verhoogde productiviteit en optimaal werkgeluk. Bovendien geeft een schoon, hygiënisch bedrijfspand een prachtig visitekaartje af aan jouw cliënten, studenten, gasten of bezoekers. Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Dan ben je bij CSU aan het ideale adres. Als de nummer één in schoonmaak (onderzoek MT500) adviseren wij je graag over de mogelijkheden. Vraag meteen een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen levert maatwerk

Jou als klant tevreden stellen staat bij CSU centraal. Ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen begrijpt dat niet iedere onderneming of organisatie gelijk is. Het schoonmaakonderhoud van een ziekenhuis verschilt immers van een scholengemeenschap. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij je wensen en verwachtingen in kaart. Ook houden wij hierbij rekening met aanwezige protocollen en regelgeving binnen je branche. Aan de hand hiervan stellen wij een schoonmaakplan op waarmee we aan het werk gaan. Als er tussentijds iets wijzigt, spelen ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen hier direct op in. Wij werken alert, klantgericht en met het oog op innovatieve technieken.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Nijmegen alleen

Van bedrijfspanden tot het mkb, van ziekenhuizen tot kinderdagverblijven; dagelijks werken duizenden schoonmakers van CSU in Nederland aan een schone werkomgeving. Wij beschikken naast een schoonmaakbedrijf in Nijmegen over vestigingen in heel Nederland, waardoor wij flexibel inspelen op lokale omstandigheden en rekening houden met jouw persoonlijke verwachtingen. Naast reguliere reiniging leveren wij ook specialistische schoonmaak. Voorbeelden hiervan zijn computerreiniging, glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffitireiniging en gevelreiniging.

Direct een offerte op maat aanvragen

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Nijmegen met een hands-onmentaliteit? CSU gaat graag met je het gesprek aan om een schoonmaakplan op maat vast te stellen. Vraag meteen een passende offerte aan voor persoonlijk advies.

website-hospitality

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.
Bel of mail naar 040 266 1866 / zuid@csu.nl