Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Tiel

Je bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tiel voor een efficiënte schoonmaak van jouw kantoor of bedrijfspand? CSU is dé facilitaire innovator van Nederland. Met een continue blik op innovatie verzorgt ons schoonmaakbedrijf in Tiel zowel dagelijkse als periodieke reiniging met de beste schoonmaakapparatuur. Zo blijft jouw bedrijf hygiënisch fris. Benieuwd naar de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Tiel? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte op maat aan voor meer inlichtingen.

Ik zoek een schoonmaakbedrijf in Tiel

Jij beseft als geen ander hoe essentieel de hygiëne binnen jouw organisatie is. Zo voorkom je met een grondige reiniging de verspreiding van ziekteverwekkers, vergroot je het werkgeluk en verhoogt je de productiviteit van jouw medewerkers. Daarnaast oog je betrouwbaar en professioneel bij klanten, cliënten en gasten die over de vloer komen. Ons schoonmaakbedrijf in Tiel is werkzaam binnen uiteenlopende branches, zodat wij precies op de hoogte zijn van de geldende richtlijnen en protocollen binnen jouw branche. Van zorginstellingen tot hotels, van het mkb-bedrijf tot scholen. Onze schoonmakers beschikken over de juiste diploma’s en ervaring voor jouw schoonmaakproject.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Tiel alleen

Naast het reguliere onderhoud heeft jouw bedrijfspand periodiek specialistische reiniging nodig. Zo moeten de ramen gewassen worden, is de vloer aan een grondige schoonmaakbeurt toe of moet de buitenkant van het pand schoongemaakt worden. Ons schoonmaakbedrijf in Tiel beschikt over allerlei specialisaties op het gebied van reiniging. Voorbeelden hiervan zijn: 

glasbewassing
specialistisch vloeronderhoud
dieptereiniging
– computerreiniging
gevelreiniging
graffitireiniging

Vraag meteen een offerte op maat aan van ons schoonmaakbedrijf Tiel

Je zoekt een schoonmaakbedrijf in Tiel met een persoonlijke aanpak en hands-on mentaliteit? Dan ben je bij CSU aan het juiste schoonmaakadres. Wij maken graag met jou een persoonlijke afspraak om jouw schoonmaakbehoeften te bespreken. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Margriet de Koning helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055 599 5955 / noordoost@csu.nl