Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Met een schone werkplek creëert u niet alleen een prettige en veilige omgeving voor uw personeel. Ook geeft u hiermee een visitekaartje af aan bezoekers, cliënten of gasten. CSU begrijpt als geen ander het belang van professionele schoonmaak voor kantoor- en bedrijfspanden. Elke dag zijn duizenden schoonmakers van CSU in heel Nederland werkzaam om vakkundige reiniging te leveren. Van de schoonmaak van een zorginstelling tot het mkb, van een kantoorgebouw tot een hotel. Benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort biedt professionele reiniging

U staat als klant centraal bij CSU. Onze schoonmakers werken dan ook klantgericht, alert en met het oog op innovatie. Wij gaan met u in gesprek om uw wensen en verwachtingen over de schoonmaak in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij met een op maat gemaakt schoonmaakplan aan de slag. In dit plan staan bijvoorbeeld de schoonmaakfrequentie en -methode. Uiteraard zijn onze schoonmakers dankzij constante trainingen en bijscholing voortdurend op de hoogte van de protocollen en regelgeving binnen uw sector. Zo voldoet de schoonmaak altijd aan de gewenste richtlijnen.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort denkt met u mee. Zo reinigen wij bijvoorbeeld ook in de avond- en weekenduren, zodat de dagelijkse werkzaamheden op uw kantoor zo min mogelijk last ondervinden van de schoonmaak. Bovendien levert CSU naast reguliere reiniging ook specialistische schoonmaak, waaronder specialistisch vloeronderhoudglasbewassingcomputerreinigingdieptereiniging en gevel- en graffitireiniging. Van een vloer in een school tot een trappenhuis in een bedrijfspand, onze schoonmakers gaan graag met uw project aan de slag.

Vraag direct een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Amersfoort dat Scherp op Schoon is. CSU staat in dat geval voor u klaar. Aangezien geen onderneming hetzelfde is, gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek voor een schoonmaakplan op maat. Neem meteen vrijblijvend contact op voor een persoonlijke offerte op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.