Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Houten

Een werkplek waar de hygiëne op orde is, levert de perfecte werkomstandigheden op. Niet alleen zorgt een schone werkplek voor meer productiviteit, frisse en gezonde werknemers en optimaal werkgeluk. Ook is uw bedrijf een visitekaartje voor bezoekers en cliënten. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Houten? CSU is de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500). Naast ons schoonmaakbedrijf in Houten, beschikken we over vestigingen in heel Nederland. De schoonmaakmedewerkers van CSU zijn dus altijd in de buurt voor uw schoonmaakkarwei. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Een schoonmaakbedrijf in Houten voor iedere schoonmaakklus

Ons schoonmaakbedrijf in Houten werkt alert, klantgericht en is gericht op innovatie. Dankzij nieuwe technieken en apparaten werken onze schoonmakers sneller en efficiënter, wat voor u een tijdsbesparing betekent. In samenspraak met u pakken de schoonmakers iedere schoonmaakklus met beide handen aan. Daarnaast beschikt CSU over een jarenlange expertise in dieptereiniging, glasbewassing, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffiti- en gevelreiniging. In een persoonlijk gesprek bespreken we hoe wij uw schoonmaakproject uitvoeren. U als klant tevreden stellen staat bij ons centraal. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Houten met een hands on-mentaliteit? Vraag dan direct naar meer informatie over onze schoonmaakdiensten.

Vraag direct een offerte aan

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf in Houten, met gespecialiseerde schoonmakers die beschikken over alle certificaten? Dat scherp op schoon is en helder naar uw wensen luistert? Dat na een persoonlijk gesprek een volledig schoonmaakproject op maat samenstelt dat aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet? Dat u volledig ontzorgt tegen een scherp tarief? Neem dan nog vandaag contact met ons op voor een persoonlijk advies. U bepaalt welk schoonmaakproject onder handen genomen moet worden en wij vertellen u graag hoe wij hierbij kunnen assisteren.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Fernand Drijgers helpt u graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl