Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Purmerend

Een schone werkomgeving verhoogt de arbeidsproductiviteit en heeft een positieve uitstraling op klanten. CSU begrijpt als geen ander hoe belangrijk een hygiënisch bedrijfspand is. Dagelijks werken duizenden schoonmakers van CSU door heel Nederland om kantoor- en bedrijfspanden schoon te houden. Van ziekenhuizen tot het mkb bedrijf, van scholen tot overheidsinstellingen. Ben je benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Purmerend voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Een schoonmaakbedrijf in Purmerend met hart voor jouw zaak

Jou als klant tevreden stellen heeft bij CSU de hoogste prioriteit. Daarom werken onze schoonmakers klantgericht, alert en met het oog op innovatie. Samen met jou stelt ons schoonmaakbedrijf in Purmerend een plan van aanpak op, waarbij zoveel mogelijk aan je wensen en verwachtingen wordt voldaan. Uiteraard zorgen onze schoonmakers dat hierbij nauwkeurig de protocollen en richtlijnen van je branche worden gevolgd. Dankzij voortdurende trainingen en bijscholing zijn onze schoonmakers vakkundig opgeleid en gecertificeerd.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Purmerend alleen

In overleg met jou bepalen we de frequentie en de methode van reiniging. Wij zijn hierbij zeer flexibel ingesteld. Zo maken onze schoonmakers ook ’s avonds en in het weekend schoon, zodat de werkzaamheden tijdens kantooruren zo min mogelijk hinder van de reiniging ondervinden. Naast reguliere schoonmaak levert CSU ook specialistische reiniging, waaronder gevel- en graffitireinigingspecialistisch vloeronderhoudglasbewassingcomputerreiniging en dieptereiniging. Van een trappenhuis in een appartementencomplex tot de vloer van een school, wij gaan met jouw schoonmaakproject aan de slag.

Vraag direct een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Purmerend dat Scherper, Slimmer, Schoner is en met je meedenkt? CSU staat met vestigingen in heel Nederland voor je klaar om jouw schoonmaakkarwei te klaren. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is, gaan wij graag met je het gesprek aan voor een schoonmaakplan op maat. Neem meteen vrijblijvend contact op voor een persoonlijke offerte op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.

Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl