Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf IJsselstein

Een schoonmaakbedrijf in IJsselstein nodig voor de reiniging van jouw bedrijfspand, kantoor of instelling? CSU is landelijk actief en beschikt over diverse schoonmaakmedewerkers in IJsselstein en omstreken. Er is dus altijd een gespecialiseerde schoonmaker voor je schoonmaakproject in de buurt. Ons bedrijf is de #1 facilitair dienstverlener op het gebied van schoonmaak. Wij garanderen hierbij operational excellence: jouw bedrijfspand is altijd goed schoon. Onze schoonmakers zijn daarnaast uitstekend opgeleid en vriendelijk richting jouw personeel, klanten en bezoekers. Vraag meteen om meer informatie of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vakkundig en glashelder schoonmaakbedrijf in IJsselstein

CSU werkt klantgericht, alert en met het oog op de nieuwste technieken. Innovatie is essentieel binnen de schoonmaakbranche. Dankzij vernieuwende methodes en apparaten werken onze schoonmakers efficiënter. Dit levert voor jou een forse tijds- en kostenbesparing op. Bovendien investeren wij in een vakkundige opleiding voor onze schoonmakers, zodat zij voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Niet alleen zijn onze schoonmakers voor de reguliere schoonmaak inzetbaar, ook voor periodieke reiniging van specifieke projecten draaien wij onze hand niet om. Denk bijvoorbeeld aan gevel- of graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging en computerreiniging. Voor meer inlichtingen over ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein neem je vrijblijvend contact met ons op.


Direct een offerte op maat aanvragen

Bij CSU sta jij als klant centraal. Iedere ondernemer is uniek en elke locatie vraagt om een andere aanpak. Daarom gaan wij graag met je het gesprek aan over jouw wensen en verwachtingen. Met behulp van onze expertise stellen wij het ideale schoonmaakplan op maat vast. Hierbij bepalen we de wijze van schoonmaken en de schoonmaakfrequentie. Ben jij zoek naar een schoonmaakbedrijf in IJsselstein dat met je meedenkt? Dat luistert en doorvraagt naar je wensen? Dat zorgt voor transparante communicatie en een blinkend schoon kantoorpand? Dan is CSU de perfecte partner voor jouw schoonmaakproject. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Juliette van der Palm helpt je graag verder.

Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl