Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Huizen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Huizen? CSU is landelijk actief als nummer 1 facilitair dienstverlener op het gebied van schoonmaak. Als Top Employer Nederland zorgen wij ervoor dat duizenden schoonmakers van CSU dagelijks gezond en vrolijk aan de slag gaan om diverse bedrijfspanden, kantoren en instellingen schoon te houden. Deze prettige sfeer straalt uiteraard uit op uw medewerkers, gebouwgebruikers en bezoekers. Daarnaast is CSU gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder. Onze werkwijze past daarom uitstekend binnen uw MVO beleid. Benieuwd wat de CSU schoonmaakbedrijven in Huizen en omstreken voor uw onderneming kunnen betekenen? Vraag direct meer informatie aan of ontvang een offerte op maat.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Huizen

CSU is een innovatiepartner die met u meedenkt over de reiniging van uw gebouw. Met slimme, vernieuwende oplossingen ontzorgt CSU u van de lastige schoonmaakprojecten. Zo richt u zich weer volledig op de kerntaken van het ondernemen. De nieuwe technieken en apparaten zorgen ervoor dat de reiniging doeltreffend en efficiënt plaatsvindt. Hierdoor zijn de schoonmaakmedewerkers minder tijd kwijt, en kunnen zij zich op neventaken richten. Ook beschikken de schoonmakers over een gedegen opleiding en vakkennis, waardoor ze ieder schoonmaakkarwei op de juiste wijze aanpakken. CSU hanteert hierbij operational excellence: uw kantoor- of bedrijfspand is dus altijd blinkend schoon. Vraag meer informatie over de specifieke schoonmaakklussen binnen uw bedrijf.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

U heeft bij CSU de topprioriteit. Iedere ondernemer heeft zijn unieke wensen en iedere locatie vraagt om een andere benadering. Daarom gaat ons
schoonmaakbedrijf in Huizen graag met u in gesprek over uw schoonmaakwensen. Samen met u stellen we een schoonmaakplan op maat op. Hierbij bepalen we de frequentie van de schoonmaak en de wijze waarop de reiniging moet plaatsvinden. Het kan hierbij zowel gaan om reguliere schoonmaak als om periodieke reiniging. Zo is CSU ook gespecialiseerd in gevel- en graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, dieptereiniging en glasbewassing. CSU is de schoonmaakpartner die met u meedenkt. Vraag direct een persoonlijk gesprek bij ons schoonmaakbedrijf in Huizen aan of ontvang een vrijblijvende offerte.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Fernand Drijgers helpt u graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl