Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hoorn

U heeft een eigen onderneming en bent ondernemer met hart voor de zaak. U weet dan ook als geen ander dat het bedrijfspand het visitekaartje van uw onderneming of organisatie is. Daarnaast wilt u een prettige werkomgeving voor werknemers creëren. En daarom zoekt u een schoonmaakbedrijf in Hoorn. CSU is een van de beste schoonmaakbedrijven in Hoorn. Sterker nog, CSU maakt in heel Nederland schoon. Wilt u meer weten, vraag dan snel een offerte op.

Niet alleen een schoonmaakbedrijf in Hoorn

Met vestigingen verspreid door het hele land heeft CSU landelijke dekking. Wij zijn dan ook niet alleen het schoonmaakbedrijf in Hoorn, maar ook de #1 facilitair dienstverlener van heel Nederland. Waarschijnlijk vraagt u zich af wat de kosten zijn, als u ons schoonmaakbedrijf in Hoorn inschakelt. Omdat geen pand gelijk is en iedere ondernemer mogelijk andere wensen heeft, kunnen wij hier niet direct antwoord op geven. Wij komen graag bij u langs, waarbij geldt dat u bepaalt wat er moet gebeuren. Wij geven hierbij aan waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Hoorn

CSU heeft een innovatieve en persoonlijke werkwijze. Wij zijn scherp op schoon bij zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaak. Bij periodieke schoonmaak moet u denken aan werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Met jarenlange ervaring in schoonmaak binnen onder andere het MKB, onderwijs- en zorginstellingen en de hotelbranche kunnen wij iedere klus aan.

Vraag meteen een offerte aan

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs en stellen aan de hand van ons contact een vrijblijvende offerte op.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bianca Rodenburg helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82664657 / noordwest@csu.nl