Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hoorn

Jij hebt een eigen onderneming en bent ondernemer met hart voor de zaak. Je weet dan ook als geen ander dat het bedrijfspand het visitekaartje van jouw onderneming of organisatie is. Daarnaast wil je een prettige werkomgeving voor werknemers creëren. En daarom zoek je een schoonmaakbedrijf in Hoorn. CSU is een van de beste schoonmaakbedrijven in Hoorn. Sterker nog, CSU maakt in heel Nederland schoon. Wil je meer weten, vraag dan snel een offerte op.

Niet alleen een schoonmaakbedrijf in Hoorn

Met vestigingen verspreid door het hele land heeft CSU landelijke dekking. Wij zijn dan ook niet alleen het schoonmaakbedrijf in Hoorn, maar ook de #1 facilitair dienstverlener van heel Nederland. Waarschijnlijk vraag jij je af wat de kosten zijn, als je ons schoonmaakbedrijf in Hoorn inschakelt. Omdat geen pand gelijk is en iedere ondernemer mogelijk andere wensen heeft, kunnen wij hier niet direct antwoord op geven. Wij komen graag bij je langs, waarbij geldt dat jij bepaalt wat er moet gebeuren. Wij geven hierbij aan waarmee wij jou van dienst kunnen zijn.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Hoorn

CSU heeft een innovatieve en persoonlijke werkwijze. Wij zijn Scherper, Slimmer, Schoner bij zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaak. Bij periodieke schoonmaak moet je denken aan werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Met jarenlange ervaring in schoonmaak binnen onder andere het MKB, onderwijs- en zorginstellingen en de hotelbranche kunnen wij iedere klus aan.

Vraag meteen een offerte aan

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij je langs en stellen aan de hand van ons contact een vrijblijvende offerte op.

Contact