Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Link selecteren

Heb je een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp nodig dat scherp op schoon is? CSU is al tijden de #1 facilitair dienstverlener, als het gaat om schoonmaak. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt. Wij leveren een schoonmaakplan op maat. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen, en onze oplossingen voor het schoonmaakkarwei. Zo leveren onze schoonmakers op een effectieve wijze een schone en frisse werkplek voor de ideale werkomstandigheden. Niet alleen creëert dit een prettige werksfeer voor jouw medewerkers, ook straalt jouw bedrijf professionaliteit en kwaliteit uit richting jouw cliënten en bezoekers. Neem direct contact op voor meer inlichtingen of vraag meteen een offerte op maat aan.

Een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp voor ieder specialisme

Ons schoonmaakbedrijf voor Hoofddorp en omstreken is klantgericht, alert en heeft een sterke visie op innovatie. Met vernieuwende technologie is het namelijk mogelijk dat onze schoonmakers efficiënter en productiever werken, wat voor jou een tijdsbesparing oplevert. CSU biedt hierbij diverse specialismen aan, zoals:

Dieptereiniging
Specialistisch vloeronderhoud
Graffitireiniging
Gevelreiniging
– Computerreiniging
Glasbewassing

Onze schoonmakers gaan iedere uitdaging met enthousiasme tegemoet. Jouw als klant tevreden stellen heeft hierbij de topprioriteit. Vraag direct om meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Jij zoekt een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf in Hoofddorp dat uitstekend werk aflevert? Met ervaren schoonmakers die op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van schoonmaak? Een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp dat luistert naar jouw wensen en daarvoor een plan op maat samenstelt? En dat alles tegen een scherp tarief? Neem dan vandaag nog contact op met CSU. In een persoonlijk gesprek bespreken wij samen met jou hoe wij de schoonmaak van jouw bedrijfspand aanpakken. Zo word je volledig ontzorgt en kun jij je compleet richten op de kerntaken van jouw bedrijf.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-82664657 / noordwest@csu.nl