Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Link selecteren

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp nodig dat scherp op schoon is? CSU is al tijden de #1 facilitair dienstverlener, als het gaat om schoonmaak. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een schoonmaakbedrijf bij u in de buurt. Wij leveren een schoonmaakplan op maat. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen, en onze oplossingen voor het schoonmaakkarwei. Zo leveren onze schoonmakers op een effectieve wijze een schone en frisse werkplek voor de ideale werkomstandigheden. Niet alleen creëert dit een prettige werksfeer voor uw medewerkers, ook straalt uw bedrijf professionaliteit en kwaliteit uit richting uw cliënten en bezoekers. Neem direct contact op voor meer inlichtingen of vraag meteen een offerte op maat aan.

Een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp voor ieder specialisme

Ons schoonmaakbedrijf voor Hoofddorp en omstreken is klantgericht, alert en heeft een sterke visie op innovatie. Met vernieuwende technologie is het namelijk mogelijk dat onze schoonmakers efficiënter en productiever werken, wat voor u een tijdsbesparing oplevert. CSU biedt hierbij diverse specialismen aan, zoals dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffiti- en gevelreiniging, computerreiniging en glasbewassing. Onze schoonmakers gaan iedere uitdaging met enthousiasme tegemoet. U als klant tevreden stellen heeft hierbij de topprioriteit. Vraag direct om meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp.

Vraag meteen een offerte op maat aan

U zoekt een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf in Hoofddorp dat uitstekend werk aflevert? Met ervaren schoonmakers die op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van schoonmaak? Een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp dat luistert naar uw wensen en daarvoor een plan op maat samenstelt? En dat alles tegen een scherp tarief? Neem dan vandaag nog contact op met CSU. In een persoonlijk gesprek bespreken wij samen met u hoe wij de schoonmaak van uw bedrijfspand aanpakken. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich compleet richten op de kerntaken van uw bedrijf.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bianca Rodenburg helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82664657 / noordwest@csu.nl