Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hilversum

Een schone werkomgeving creëert optimaal werkgeluk, een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim onder uw medewerkers. Daarnaast maakt een hygiënisch fris kantoor een uitstekende indruk bij bezoekers, gasten en cliënten. Schakel daarom CSU in om uw kantoor- of bedrijfspand zorgvuldig schoon te houden. Wij zijn niet alleen als schoonmaakbedrijf in Hilversum werkzaam, maar hebben vestigingen over heel Nederland. Vraag meteen een offerte aan voor een persoonlijk advies op maat.

Reiniging op maat bij ons schoonmaakbedrijf in Hilversum

Van scholen tot zorginstellingen, van overheidsinstanties tot horecaondernemingen; ons schoonmaakbedrijf verzorgt iedere dag voor duizenden ondernemers en instanties in heel Nederland de perfecte schoonmaak. Aangezien geen bedrijf hetzelfde is en geen kantoorpand identiek komen wij graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op om de schoonmaak uit te voeren. Uw wensen als klant zijn hierbij onze voornaamste prioriteit.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Hilversum alleen

Ons schoonmaakbedrijf in Hilversum werkt servicegericht, alert en is gericht op technologische innovatie. Door van de nieuwste technieken gebruik te maken, werken onze schoonmakers niet alleen snel en efficiënt, ook kiezen we voor duurzame oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. We verzorgen niet alleen de reguliere schoonmaak, maar ook specialistische reiniging zoals glasbewassinggevel- en graffitireinigingdieptereiniging, computerreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Kwaliteit staat bij ons schoonmaakbedrijf in Hilversum hoog in het vaandel. Onze schoonmakers zijn uiteraard gecertificeerd en beschikken over de juiste ervaring om uw schoonmaakproject aan te kunnen. Onze schoonmakers vormen het hart van de organisatie. Voor ons is het dan ook belangrijk dat zij met plezier en voldoening hun werkzaamheden uitoefenen. Wij besteden daarom veel aandacht en tijd aan de opleiding van onze schoonmakers. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Hilversum? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.