Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard

Een alerte, persoonlijke benadering met een visie op innovatie. CSU levert schoonmaakwerk op maat en hanteert efficiënte methodes voor een gezonde, frisse en schone werkomgeving. CSU richt zich hierbij op de zakelijke markt, zoals bedrijfsinstellingen, overheden, horecagelegenheden en scholen. Aangezien iedere locatie om een andere aanpak vraagt, leveren we altijd maatwerk. Aan de hand van jouw wensen en verwachtingen en onze expertise stellen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de optimale methode van schoonmaak vast. Onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” voert ons schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard de schoonmaak correct en regelmatig voor je uit. Wil je meer inlichtingen over onze diensten? Neem dan direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.


CSU, meer dan een schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard alleen

CSU is de nummer 1 op het gebied van schoonmaak (onderzoek MT500). Gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder, passen onze schoonmaakwerkzaamheden uitstekend binnen je MVO beleid. Als innovatieve schoonmaakpartner zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, slimme en innovatieve methodes voor de optimale reiniging. Niet voor niets zijn wij wederom benoemd als Top Employer Nederland. Voor ons bedrijf staan gezonde en tevreden schoonmakers centraal, die zorgen voor een prettige werksfeer en blije werknemers en gebouwgebruikers. CSU beschikt over vestigingen in heel Nederland. Daarom vind je naast de schoonmaakbedrijven in Heerhugowaard en omstreken altijd een schoonmaker bij jou in de buurt. Vraag direct meer informatie aan over jouw schoonmaakproject.


Vraag meteen een offerte op maat aan

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard dat je organisatie ontzorgt en luistert naar jouw wensen. Dat met een gericht plan van aanpak operational excellence garandeert. Dat niet alleen regelmatige schoonmaak op zich neemt, maar ook gespecialiseerd is in specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging en graffiti- of gevelreiniging. Een schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard dat effectief werkt tegen een scherpe prijs. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan om jouw wensen te bespreken of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.

Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl