Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Duiven

Schoonmaakbedrijf Duiven

Een opgeruimd bedrijfspand is een opgeruimde geest. Goede schoonmaak van uw pand komt dan ook zonder twijfel de arbeidsproductiviteit ten goede. Daarnaast zal een vies en chaotisch pand klanten eerder afschrikken dan aantrekken. Investeren in het inschakelen van een van de schoonmaakbedrijven in Duiven is dan ook een goede keuze. Voor een innovatief schoonmaakbedrijf in Duiven, met scherp op schoon, moet u bij CSU zijn. Vraag dan ook direct een offerte aan.

Een schoonmaakbedrijf in Duiven met een innovatieve aanpak

CSU heeft een vooruitstrevende en persoonlijke werkwijze. We zijn dan ook niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Duiven. CSU is de #1 facilitair dienstverlener van Nederland. Met vestigingen verspreid door heel het land maakt het niet uit waar uw onderneming gevestigd is. CSU maakt door heel Nederland schoon. Wij komen graag bij u langs om van u te horen wat er moet gebeuren. Op basis daarvan bepalen wij wat we daarin voor u kunnen betekenen, met als resultaat een geheel vrijblijvende offerte.

Een schoonmaakbedrijf in Duiven met complete dienstverlening

CSU is inzetbaar binnen de zakelijke markt. Hierbij moet u onder andere denken aan het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en de hotelbranche. Graag stemmen we met u af welke aspecten we in de dagelijkse schoonmaak meenemen. Natuurlijk mag de periodieke schoonmaak niet vergeten worden. Denkt u hierbij aan werkzaamheden zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. We bespreken met u in welke frequentie u de periodieke schoonmaak graag uitgevoerd ziet worden.

Vraag direct een offerte aan

We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten wat het kost om een schoonmaakbedrijf in Duiven in te schakelen. Omdat geen pand gelijk is, kunnen we dit nooit zomaar doorgeven. We komen dan ook graag bij u op locatie langs om de details te bespreken. Op basis hiervan stellen we een vrijblijvende offerte op.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Fernand Drijgers helpt u graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl