Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amstelveen met kennis en expertise op het gebied van schoonmaak? Onder het motto Scherper, Slimmer, Schoner biedt CSU als nummer 1 schoonmaakdienstverlener van Nederland grondige reiniging bij uiteenlopende bedrijven en organisaties. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Schoonmaakbedrijf Amstelveen met innovatieve technieken

Voortdurend is ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen gericht op de meest effectieve en voordelige wijze van schoonmaken. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en schoonmaakapparatuur zorgen wij voor een klantgerichte en alerte service die aan jouw eisen voldoet. Bovendien leveren wij niet alleen reguliere schoonmaak, maar is ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen ook inzetbaar voor specialistische reiniging. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassingdieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, gevelreiniging en graffitireiniging.

Schoonmaakbedrijf Amstelveen voor een schoonmaakplan op maat

Geen bedrijfspand is gelijk en geen ondernemer identiek. Ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen gaat daarom graag met je in gesprek om je wensen te analyseren. Aan de hand van je behoeften stellen wij een schoonmaakplan op maat vast. Je kantoorpand ’s avonds laten reinigen zodat je medewerkers en cliënten geen hinder ondervinden van de reiniging? Vloeronderhoud op een school laten uitvoeren als de kinderen met vakantie zijn? Jij bepaalt wat er moet gebeuren, wij zorgen dat het geregeld wordt. Van schoonmaak in hotels tot reinigingswerkzaamheden bij overheidsinstellingen, CSU staat met het schoonmaakbedrijf in Amstelveen voor je klaar.

Vraag direct een offerte aan voor het schoonmaakbedrijf Amstelveen

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Amstelveen met een hands-onmentaliteit en een persoonlijke benadering? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Naast ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen beschikken we over vestigingen in de rest van Nederland, zodat wij jouw schoonmaakproject op iedere locatie kunnen aanpakken. Meer weten over onze tarieven of werkwijze? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een persoonlijke advies.

website-hospitality

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.

Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl