Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Vloerreiniging

De vloer van je bedrijfspand is een van de belangrijkste onderdelen van de totaaluitstraling van jouw pand. Een schone vloer is dan ook het visitekaartje voor iedereen die binnenkomt. Stofzuigen en een natte doek is prima voor het dagelijkse onderhoud van de vloer, maar eens in de zoveel tijd is grondige vloerreiniging belangrijk. Zoek jij een schoonmaakbedrijf dat professionele vloerreiniging voor je kan verzorgen? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke offerte.

De professionele aanpak bij vloerreiniging door CSU

Met behulp van een vloerreinigingsmachine pakken wij de vloerreiniging grondig aan. We hebben ervaring met verschillende soorten vloeren en weten dan ook welk materiaal en schoonmaakmiddel we ergens voor moeten gebruiken. Moet de ruimte nog leeggehaald worden? Geen probleem, ook dat verzorgen we voor je. Ook dagelijkse schoonmaak en andere vormen van periodieke schoonmaak kunnen we voor je uitvoeren. Denk hierbij aan computerreiniging, dieptereiniging, glasbewassing of graffiti- en gevelreiniging.

Industriële vloerreiniging door heel Nederland

Voor ons maakt het niet uit waar in Nederland je bedrijfspand is gevestigd. CSU heeft vestigingen door heel Nederland en dus komen we graag naar je toe. We bespreken met jou je wensen. Hierbij bepaal jij volledig wat er moet gebeuren en geven wij aan welke rol wij daarin kunnen spelen. CSU werkt onder andere voor het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en de hotelbranche.

Vraag direct een offerte voor vloerreiniging aan

De kosten van specialistische vloerreiniging zijn nooit op voorhand door te geven. Ieder pand is immers anders en daarbij leveren wij alleen maatwerk, volledig afgestemd op jouw behoeften. Neem contact met ons op voor een afspraak. Na het bespreken van je wensen, stellen wij een voor jou op maat gemaakte offerte op.

schoonmaak_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.