Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Vloerreiniging

De vloer van uw bedrijfspand is een van de belangrijkste onderdelen van de totaaluitstraling van uw pand. Een schone vloer is dan ook het visitekaartje voor iedereen die binnenkomt. Stofzuigen en een natte doek is prima voor het dagelijkse onderhoud van de vloer, maar eens in de zoveel tijd is grondige vloerreiniging belangrijk. Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat professionele vloerreiniging voor u kan verzorgen? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke offerte.

De professionele aanpak bij vloerreiniging door CSU

Met behulp van een vloerreinigingsmachine pakken wij de vloerreiniging grondig aan. We hebben ervaring met verschillende soorten vloeren en weten dan ook welk materiaal en schoonmaakmiddel we ergens voor moeten gebruiken. Moet de ruimte nog leeggehaald worden? Geen probleem, ook dat verzorgen we voor u. Ook dagelijkse schoonmaak en andere vormen van periodieke schoonmaak kunnen we voor u uitvoeren. Denkt u hierbij aan computerreiniging, dieptereiniging, glasbewassing of graffiti- en gevelreiniging.

Industriële vloerreiniging door heel Nederland

Voor ons maakt het niet uit waar in Nederland uw bedrijfspand is gevestigd. CSU heeft vestigingen door heel Nederland en dus komen we graag naar u toe. We bespreken met u uw wensen. Hierbij bepaalt u volledig wat er moet gebeuren en geven wij aan welke rol wij daarin kunnen spelen. CSU werkt onder andere voor het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en de hotelbranche.

Vraag direct een offerte voor vloerreiniging aan

De kosten van specialistische vloerreiniging zijn nooit op voorhand door te geven. Ieder pand is immers anders en daarbij leveren wij alleen maatwerk, volledig afgestemd op uw behoeften. Neem contact met ons op voor een afspraak. Na het bespreken van uw wensen, stellen wij een voor u op maat gemaakte offerte op.

schoonmaak_001

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.