Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Verpleeghuis schoonmaak

Hygiëne binnen de zorg is niet alleen een wens, maar ook een essentiële voorwaarde. Binnen de werk- en leefomgeving van de bewoners van een verpleeghuis, verzorgingstehuis of bejaardenhuis komen dagelijks veel mensen over de vloer, die potentiële ziekteverwekkers kunnen verspreiden. Bovendien beschikken de kwetsbare bewoners over een lagere weerstand, waardoor virussen en bacteriën hun kans grijpen. CSU verzorgt als professioneel schoonmaakbedrijf de verpleeghuis schoonmaak tegen een scherp tarief. Met vestigingen door heel Nederland weten wij voor elk schoonmaakproject een oplossing te vinden. Informeer direct naar de mogelijkheden en vraag een offerte op maat aan.

Verpleeghuis schoonmaak met een persoonlijke aanpak

Onze schoonmakers beschikken over een ruime ervaring met verpleeghuis schoonmaak voor uiteenlopende doelgroepen. Van revalidatie tot dementie en van mensen die psychische hulp nodig hebben tot ouderen; CSU levert de gewenste verpleeghuis schoonmaak, verzorgingstehuis schoonmaak of schoonmaak in het bejaardentehuis. Bij de schoonmaak in het verpleeghuis staat onze klantgerichtheid, service en gastheerschap voorop. Wij denken samen met je mee over verbeteringen rondom het verpleeghuis, bejaardentehuis of verzorgingshuis schoonmaken. Daarnaast houden wij het laatste nieuws op het gebied van innovatieve reinigingstechnieken in de gaten, zodat wij de schoonmaak van het verpleeghuis, verzorgingshuis of bejaardentehuis nog effectiever kunnen uitvoeren.

Meer dan verpleeghuis schoonmaak alleen

CSU verzorgt naast verpleeghuis, bejaardentehuis en verzorgingstehuis schoonmaak ook aanvullende zorgtaken en services, zoals de afwasdienst, linnendienst, beddendienst, postkamerdiensten, logistieke dienst en voedingsdiensten en assistentie. Verder voert CSU ook specialistische reiniging uit naast het reguliere verzorgingshuis schoonmaken. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud en gevel– en graffitireiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan voor verpleeghuis schoonmaak

Zoek jij een schoonmaakbedrijf dat professioneel verpleeghuis schoonmaak aanbiedt? CSU is in dat geval jouw perfecte schoonmaakpartner. Met een alerte en klantgerichte aanpak gaan wij graag met je in gesprek om een persoonlijk schoonmaakplan op te stellen. Neem direct contact op voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-zorg

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl