Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakdiensten

Wat goed dat u ons heeft gevonden. U bent op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf dat zowel reguliere schoonmaakdiensten, periodieke schoonmaakdiensten en aanvullende werkzaamheden aanbiedt. Ruim 50 jaar is CSU dé specialistische schoonmaakpartner voor verschillende sectoren. U kunt hierbij denken aan bedrijven, instellingen, organisaties en overheden. Er zijn zo’n 11.000 locaties waar CSU een compleet pakket aanbied van schoonmaakdienstverlening, specialistisch onderhoud, maar ook aanverwante facilitaire diensten. Wilt u meer weten over ons aanbod van schoonmaakdiensten en hoe we dit voor u op maat kunnen maken? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reguliere schoonmaakdiensten

Omdat geen enkele klant hetzelfde is creëren we altijd bij de diensten van reguliere schoonmaak een schone en frisse werkomgeving aan de hand van maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken. CSU is de nummer 1 in schoonmaak en won in 2020 de prestigieuze Koning Willem I prijs, waardoor u op onze expertise kunt vertrouwen. Wij zijn uw innovatieve schoonmaakpartner die meedenkt hoe we uw wensen kunnen realiseren en wat de gewenste schoonmaakfrequentie is.

Periodieke schoonmaakdiensten

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u volledig ontzorgt bij uiteenlopende schoonmaakdiensten. Daarbij horen ook periodieke schoonmaakwerkzaamheden als glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of grafitti- en gevelreiniging. Ook hier gaan we het gesprek met u aan wat uw wensen en behoeften zijn, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Aanvullende schoonmaakdiensten

In een snel veranderende facilitaire wereld, blijven wij niet achter. Daarom innoveren we onze schoonmaakbedrijf diensten proactief. Zo weet u zeker dat wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken, omdat we continu vernieuwing doorvoeren in onze diensten. Een greep uit onze aanvullende schoonmaakdiensten:

  • Stewarding
  • Waste management
  • Groenvoorziening
  • Gastvrouw/ Host(ess)
  • Verzorging linnengoed
  • Cleaning kit
  • Ongediertebestrijding
  • Toiletroomservice
  • Klein technisch onderhoud

Vraag direct een offerte aan voor onze schoonmaakbedrijf diensten

U zoekt het beste schoonmaakbedrijf met een uiteenlopende schoonmaakdienstverlening dat Scherp op Schoon is? Bij CSU zit u goed. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen en verwachtingen, zodat wij voor u schoonmaakdiensten op maat kunnen leveren. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een persoonlijk advies.

kantoor-2-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.