Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakdiensten

Wat goed dat je ons hebt gevonden. Jij bent op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf dat zowel reguliere schoonmaakdiensten, periodieke schoonmaakdiensten en aanvullende werkzaamheden aanbiedt. Ruim 50 jaar is CSU dé specialistische schoonmaakpartner voor verschillende sectoren. Je kunt hierbij denken aan bedrijven, instellingen, organisaties en overheden. Er zijn zo’n 11.000 locaties waar CSU een compleet pakket aanbied van schoonmaakdienstverlening, specialistisch onderhoud, maar ook aanverwante facilitaire diensten. Wil je meer weten over ons aanbod van schoonmaakdiensten en hoe we dit voor jou op maat kunnen maken? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reguliere schoonmaakdiensten

Omdat geen enkele klant hetzelfde is creëren we altijd bij de diensten van reguliere schoonmaak een schone en frisse werkomgeving aan de hand van maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken. CSU is de nummer 1 in schoonmaak en won in 2020 de prestigieuze Koning Willem I prijs, waardoor je op onze expertise kunt vertrouwen. Wij zijn je innovatieve schoonmaakpartner die meedenkt hoe we jouw wensen kunnen realiseren en wat de gewenste schoonmaakfrequentie is.

Periodieke schoonmaakdiensten

Jij bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat jou volledig ontzorgt bij uiteenlopende schoonmaakdiensten. Daarbij horen ook periodieke schoonmaakwerkzaamheden als glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of grafitti- en gevelreiniging. Ook hier gaan we het gesprek met je aan wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat je hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Aanvullende schoonmaakdiensten

In een snel veranderende facilitaire wereld, blijven wij niet achter. Daarom innoveren we onze schoonmaakbedrijf diensten proactief. Zo weet je zeker dat wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken, omdat we continu vernieuwing doorvoeren in onze diensten. Een greep uit onze aanvullende schoonmaakdiensten:

  • Stewarding
  • Waste management
  • Groenvoorziening
  • Gastvrouw/ Host(ess)
  • Verzorging linnengoed
  • Cleaning kit
  • Ongediertebestrijding
  • Toiletroomservice
  • Klein technisch onderhoud

Vraag direct een offerte aan voor onze schoonmaakbedrijf diensten

Zoek jij het beste schoonmaakbedrijf met een uiteenlopende schoonmaakdienstverlening dat Scherper, Slimmer, Schoner is? Bij CSU zit je goed. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag je wensen en verwachtingen, zodat wij voor jou schoonmaakdiensten op maat kunnen leveren. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een persoonlijk advies.

kantoor-2-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.