Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industriële reiniging Rotterdam

CSU levert op professionele wijze industriële reiniging bij talrijke bedrijven in Rotterdam. Wij zijn zowel gespecialiseerd in reguliere schoonmaak als gespecialiseerde industriële reiniging in Rotterdam. Veiligheid en hygiëne is vooral bij de reiniging in de industriële sector essentieel, of het nu gaat om de food- of de non-food branche. Onze schoonmakers reinigen dan ook niet alleen gebouwen, maar ook machines en/of materialen. Ben je benieuwd welke industriële reiniging in Rotterdam wij voor jou kunnen uitvoeren? Vraag direct een offerte aan voor persoonlijk advies.


Industriële reiniging in Rotterdam met hart voor jouw bedrijf

Jouw industriële reiniging in Rotterdam vergt een andere aanpak dan standaard reinigingswerkzaamheden. De industrieel reiniger moet immers over een specifieke expertise beschikken om aan de schoonmaakrichtlijnen te voldoen. Onze schoonmakers zijn dan ook gecertificeerd op basis van de RAS. Je reiniging in Rotterdam wordt uitgevoerd met naleving van de juiste protocollen, hygiëne en veiligheid. Met unieke reinigingsmaterialen en -machines, specifiek geschikt voor de industriële reiniging in Rotterdam, houden wij je bedrijf brandschoon.


Meer dan alleen industriële reiniging in Rotterdam

Onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” creëert CSU een schoonmaakplan op maat, waarin wij de methode van industriële reiniging voor je bedrijf vaststellen. Niet alleen bespreken we hierbij de frequentie, maar ook de methode en het tijdstip waarop de schoonmaak plaatsvindt. Wij passen ons schoonmaak karwei volledig op jouw planning aan. Naast industriële reiniging in Rotterdam is CSU ook specialist op het gebied van graffitiverwijderingdieptereinigingspecialistisch vloeronderhoud of gevelreiniging.


Vraag een offerte aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat met innovatieve technieken de industriële reiniging binnen je bedrijf verzorgt? CSU is in dat geval je partner. Aangezien geen enkele ondernemer identiek is, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek om een schoonmaakplan op jouw situatie vast te stellen. Vraag meteen een op maat gemaakte offerte aan voor de industriële reiniging in Rotterdam voor je bedrijf.

bouwschoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt je graag verder.
Bel of mail naar 010 432 2000 / zuidwest@csu.nl