Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Clean Room

Een clean room is een omgeving, specifiek ontworpen om besmetting van het product of het onderzoek dat zich daar voltrekt te voorkomen, te verminderen of het liefst uit te sluiten. Een betrouwbare cleanroom schoonmaak vraagt dan ook om specifieke vakkennis en expertise van alle betrokkenen, niet in de laatste plaats van de schoonmakers. Het schoonmaken van een clean room is daarom een nauwkeurig proces waar doorlopend de aandacht op gericht is, zowel voor, tijdens als na het onderzoeksproces. CSU beschikt over een jarenlange expertise op het gebied van de reiniging van clean rooms. Bent u benieuwd wat CSU voor uw clean room kan betekenen? Informeer dan nu naar de mogelijkheden of vraag direct een op maat gemaakte offerte aan.

 

Strenge eisen cleanroom reiniging

De alsmaar strengere kwaliteitseisen in de medische industrie vragen om steeds striktere eisen aan het productieproces van medicijnen. Vooral bij de productie van geneesmiddelen bestaat daarom de behoefte om het productieproces in een volledig gecontroleerde werkomgeving te laten plaatsvinden. Het gebruik van clean rooms is hierdoor de laatste tijd enorm toegenomen. CSU houdt zich bij de schoonmaak van de clean rooms aan de Current Good Manufacturing Practice (GMP). De schoonmakers zijn op de hoogte van de hygiëne, voorwaarden en registratieprotocollen. In samenspraak met u wordt gelet op de cleanroom kleding, de frequentie en de manier van schoonmaak. Bij CSU besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze schoonmakers. Hierbij maken we gebruik van onze contacten binnen de farmaceutische reiniging. Hierdoor zijn wij uw ideale partner voor de cleanroom schoonmaak.

Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat alert, nauwkeurig en klantgericht werkt? Een schoonmaakbedrijf dat altijd gefocust is op innovatie en een optimaal schoonmaakonderhoud? Dan bent u bij CSU op het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag meteen een offerte op maat aan.

cleanrooms-brochure-foto1

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.