Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

De noodzaak van linoleumvloer strippen

Een linoleumvloer in topconditie houden vereist meer dan alleen regulier onderhoud. Na verloop van tijd kan de vloer doffer worden en zijn frisse uitstraling verliezen. Dit is het moment waarop linoleumvloer strippen van essentieel belang is. Bij CSU begrijpen we dat jouw vloer een belangrijk deel is van de uitstraling van jouw bedrijf of zorgwoning. Stripping verwijdert oude waslagen en ingelopen vuil, en bereidt de vloer voor op een nieuwe beschermlaag. Dit zorgt niet alleen voor een vernieuwde glans, maar verlengt ook de levensduur van je vloer.

Hoe gaat linoleum strippen in zijn werk?

Het proces van linoleum strippen is een specialistische klus die het beste kan worden overgelaten aan professionals. Bij CSU maken we gebruik van milieuvriendelijke strippingsmiddelen en de nieuwste technieken om jouw linoleumvloer weer als nieuw te krijgen. We beginnen met het aanbrengen van het strippingsmiddel, waarna we de oude waslaag vakkundig verwijderen. Vervolgens spoelen we de vloer grondig na en brengen we een nieuwe beschermende waslaag aan. Dit geeft niet alleen een prachtige glans, maar maakt de vloer ook beter bestand tegen nieuwe vervuiling en slijtage.

Duurzame alternatieven voor traditioneel strippen

Bij CSU zijn we ons bewust van de impact die schoonmaakproducten kunnen hebben op het milieu. Daarom bieden we ook een alternatief voor het strippen van de vloer aan. Ons Smartcoat-systeem is een innovatieve oplossing die niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook tijdsbesparing biedt. Met deze methode wordt een dunne, duurzame laag op de vloer aangebracht die de noodzaak van traditioneel strippen vermindert. Deze nieuwe technologie past binnen ons streven om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en draagt bij aan jouw duurzame bedrijfsvoering.

Kies voor de expertise van CSU

Geen enkele vloer is hetzelfde, en daarom biedt CSU maatwerk aan voor elke situatie. Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot bedrijfspand, wij hebben de expertise in huis om elke vloer grondig en professioneel te strippen. Ons team van deskundige schoonmakers is getraind in de nieuwste schoonmaaktechnieken en -procedures, en zet zich in om een gezonde, gastvrije en gelukkige omgeving voor jou te creëren.

Vraag een offerte aan voor jouw vloeronderhoud

Ben je benieuwd naar wat CSU voor jou kan betekenen op het gebied van vloeronderhoud en -strippen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag met jou de mogelijkheden en hoe wij kunnen bijdragen aan een schone, duurzame en gastvrije omgeving. Met meer dan 15.000 werknemers door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt om jou van dienst te zijn.

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!
Neem contact met ons op.