Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Chemisch reinigen

Wil jij een schoon en net bedrijfspand, waar je werknemers tevreden aan het werk gaan. Wil jij je pand chemisch reinigen? Of zoek je een andere oplossing voor jouw schoonmaak kwestie? CSU is dé nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) als het gaat om chemisch reinigen en schoonmaken. Samen met jou gaan wij het gesprek aan om je wensen en verwachtingen op het gebied van chemisch reinigen in kaart te brengen. Vraag meteen een persoonlijk gesprek aan of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Wat is chemisch reinigen?

Bij het chemisch reinigen van bijvoorbeeld een gevel, wordt biologisch of chemisch schoonmaakmiddel toegepast om het aanwezige vuil te verwijderen. Deze methode werkt zeer effectief om in een korte tijd de gevel op te frissen. De reinigingsspecialist bepaalt samen met jou hoe het oppervlak optimaal gereinigd wordt.

Methodes van chemisch reinigen

Om de gevel chemisch te reinigen inspecteert onze reinigingsspecialist eerst welke schoonmaakmiddelen toegepast kunnen worden. Dit hangt af van het soort vuil en de steensoort. Daarna brengt de specialist met een vernevelaar of borstel het schoonmaakmiddel op de muur aan. Na een inwerktijd van 5 tot 30 minuten reinigt de specialist de muur met water en een hogedrukreiniger. Soms past hij ook stoom toe om loszittend vuil te verwijderen.

Ontvang een offerte op maat voor chemisch reinigen

Jouw bedrijfspand chemisch reinigen? Iedere ondernemer is anders, en ieder bedrijfspand vergt om een andere aanpak voor de reiniging. CSU gaat graag met je rond de tafel zitten om het juiste plan samen te stellen voor de schoonmaak van je bedrijf. Niet alleen voeren wij reguliere schoonmaak uit, maar ook voor chemisch reinigen kun je bij ons terecht. Onze schoonmakers zijn bovendien werkzaam in heel Nederland. Vraag meteen een vrijblijvend gesprek aan voor persoonlijk advies of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.